Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ο... λυπημένος Βραζιλιάνος παππούς επέστρεψε!! (pics)

Μια απ' τις χαρακτηριστικές φιγούρες του περασμένου Μουντιάλ ήταν ο δακρυσμένος παππούς, μετά την επτάρα απ' την Γερμανία. Ο Βραζιλιάνος όμως... επέστρεψε ευδιάθετος στο Κόπα Αμέρικα για νέα αρχή!

Ο... λυπημένος Βραζιλιάνος παππούς επέστρεψε! (pics)

inner

Δεν μπορούσε να αντέξει τόσο πόνο που λύγισε. Εξ' ου και ο συμπαθέστατος παππούς έγινε μια απ' τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Γιατί όσο κλισέ κι αν ακούγεται, ο αθλητισμός (και η... μπάλα εν προκειμένω) δημιουργεί «δυνατά» συναισθήματα.

inner

Και είναι αλήθεια πως αυτό το 7-1 δεν θα το ξεχάσει πότε. Είχε φτιάξει ολόκληρη... κατάσταση, είχε ντυθεί στα χρώματα της σελεσάο, είχε πάρει μέχρι και... μούφα Κύπελλο. Μάταια, όμως, διότι πριν 11 μήνες η μοίρα δεν ήταν με το μέρος του και του 'παιξε άσχημο παιχνίδι -όπως και σε όλους τους συμπατριώτες του.

inner

Πάνε αυτά όμως... Το Μουντιάλ του 2014 έφυγε. Πέρασε... ανεπιστρεπτί. Και ο Βραζιλιάνος παππούς επούλωσε τις πληγές του και είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες. Και προφανώς δεν αφήνει μόνη την αγαπημένη του σελεσάο, όπου κι αν παίζει.

inner

Έτσι, λοιπόν εμφανίστηκε εκ νέου. Στα γήπεδα της Χιλής (στην πρεμιέρα απέναντι στο Περού). Με το χαμόγελο (που 'χε χάσει τότε) στα χείλη, με την... ίδια μπάλα, αλλά σε άλλη διοργάνωση. Διότι φέτος η ομάδα του Ντούνγκα παίζει στο Κόπα Αμέρικα και ο «μπάρμπας» ελπίζει πως η χαρά του θα κρατήσει μέχρι τέλους και δεν θα πάθει νέο... εγκεφαλικό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: