Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Επιβεβαίωσε για Ευρωμπάσκετ ο Σρέντερ!!

Μετά τον Ντιρκ Νοβίτσκι και ο άλλος NBAer, Ντένις Σρέντερ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως θέλει να αγωνιστεί στο προσεχές Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Επιβεβαίωσε για Ευρωμπάσκετ ο Σρέντερ!
Αυξήθηκαν οι NBAer στην εθνική ομάδα της Γερμανίας. Μετά το «ναι» από το μεγάλο αστέρι Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Ντένις Σρέντερ, των Χοκς, επιβεβαίωσε πως θα βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ!

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα αγωνιστώ μαζί του», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ των «γερακιών» για το γεγονός πως θα είναι συμπαίκτης με τον Νοβίτσκι, για να συμπληρώσει πως η απόφασή του όμως δεν έχει να κάνει με το «ναι» του αστέρα των Μάβερικς.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη του συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση με το εθνόσημο, με τον 21χρονο γκαρντ να καταλήγει πως θέλει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Φέτος στο NBA, ο Σρέντερ είχε μία καλή χρονιά στους Χοκς, όπου έπαιξε στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας κόντρα στους Καβαλίερς, έχοντας κατά μέσο 10 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: