Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Πιπέρι στο στόμα σου... "Σίφο"!

Ο Τασος Νικολογιάννης σχολιάζει τις δηλώσεις του Γκόρντον Σίλντεφελντ, που μιλούν στην καρδιά όλων των φίλων του Παναθηναϊκού και όχι μόνο  και... ξεσκεπάζει το σύστημα και την προπαγάνδα
Ο Γκόρντον Σίλντεφελντ τα είπε χύμα και τσουβαλάτα στη συνέντευξη του στο Goal.  Είπε αυτά, που έζησε , αυτά που ένοιωσε δύο χρόνια που έπαιξε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τι είπε; Αυτό, που βλέπουμε όλοι εμείς οι... γραφικοί, μίλησε για την χούντα, που επικρατεί. Είπε για τους δανεικούς, που δίνει δεξιά και αριστερά ο Ολυμπιακός και έτσι έχοντας αγοράσει 50-60 παίκτες, για να τους δίνει δανεικούς και στους παίκτες κάνει κακό, που δεν εξελίσσονται. Χαρακτήρισε καταστροφή για το ελληνικό ποδόσφαιρο τα όσα γίνονται με τον Ολυμπιακό. Τόνισε ακόμα, ότι αυτό, που γίνεται με τους διαιτητές και τον Ολυμπιακό ξεπερνάει κάθε φαντασία και δεν έχει προηγούμενο σε καμία χώρα. Μάλιστα ο Σίφο συμπλήρωσε ότι και στην Τουρκία γίνονται περίεργα πράγματα , αλλά αυτό που γίνεται εδώ με την διαιτησία  είναι κάτι παραπάνω από προφανές. "Σε κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια σου", όπως τόνισε . Μάλιστα ο Σίλντεφελντ είπε, ότι οι διαιτητές βρίζουν μέσα στα μούτρα των παικτών του Παναθηναϊκού(Σ.Σ όπως είχε καταγγελθεί ότι το έκανε ο Δασκαλόπουλος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στον Ζέκα και στον Λαγό) και αυτοί οπλίζονται όσο μπορούν με υπομονή, για να μην πέσουν στην παγίδα τα διαιτητών. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε, ότι προτιμούσε να γελάει την ώρα εκείνη, για να μην κάνει τίποτα άλλο. Ο Σίλντεφελντ αναφέρθηκε και στα δύο μέτρα και δυο σταθμά, που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στάθηκε χαρακτηριστικά στην αφαίρεση των 3 βαθμών από τον Παναθηναϊκό, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φέτος και την... αστεία(όπως χαρακτήρισε) τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό πέρυσι για το αντικείμενο που δέχθηκε ο Αναστασίου,αλλά και διάφορα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και κατά των παικτών του Παναθηναϊκού. Και συμφώνησε ο Σίλντεφελντ με την δήλωση Αναστασίου , ότι αν η διαιτησία ήταν 50-50 και όλα τα άλλα τα γύρω-γύρω τότε ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.
ADVERTISEMENT
Ξέρω θα βγουν κάποιοι τώρα να σχολιάσουν, ότι «ναι μωρέ τον έβαλε ο Αλαφούζος να τα πει». Δύσκολο το βλέπω να έβαλε ο Αλαφούζος τον Σίλντεφελντ να πει ότι είναι λάθος η μεταγραφή του Εσιέν. Διότι ο Σίλντεφελντ μίλησε και για αυτό και είπε, ότι μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες στο οικονομικό στην ομάδα η άφιξη του Εσιέν. Οπότε διαλέχτε. Δεν μπορεί τα μεν να του είπε ο Αλαφούζος να τα πει και τα δε να τα είπε από μόνος του. Απλά ο Σίλντεφελντ είπε ξεκάθαρα την άποψή του για όλα τα θέματα που ρωτήθηκε. Και αυτά που λέει για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την συνεχιζόμενη εύνοια του Ολυμπιακού , είναι αυτά που λέμε πολλοί... γραφικοί πολλά χρόνια ,αλλά η προπαγάνδα από την άλλη πλευρά προσπαθεί να κάνει το άσπρο –μαύρο. Εχει μεγάλη σημασία, όμως, ότι τα λέει ένας ξένος παίκτης που ήρθε να παίξει μπάλα για δύο χρόνια στην Ελλάδα και όπως είπε στην Ευρώπη μιλάνε για την διαφθορά, που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Εγώ ένα μόνο έχω να πω. Ντροπή σου Σίφο. Εφαγες ψωμί στην Ελλάδα δύο χρόνια και κάθεσαι και μιλάς για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αμφισβητείς τα... πεντακάθαρα και... κρυστάλλινα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού. Εγινες και εσύ σαν τον Ανδρεάδη τον ανακριτή διαφθοράς. Δεν στο είχα. Πραγματικά ντροπή ρε Σίφο. Αντί να σκύψεις το κεφάλι  , όπως κάνουν πολλοί παίκτες άλλων ομάδων, για να μην μπουν στο στόχαστρο του συστήματος κάθεσαι και λες αυτά τα πράγματα. Πιπέρι στο στόμα σου Σίφο. Και κάτι τελευταίο για να σοβαρευτώ. Ο Σίλντεφελντ με τα όσα είπε μίλησε στην καρδιά των φίλων του Παναθηναϊκού και των περισσότερων φίλων του ποδοσφαίρου, που δεν αντέχουν άλλο αυτή την μπόχα και την δυσωδία, που επικρατεί εδώ στο Ελλαδιστάν.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: