Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για την καθυστέρηση!!


Προβληματισμένοι, αλλά και δυσαρεστημένοι εμφανίζονται στην ΑΕΚ για το γεγονός ότι δεν «έτρεξε» το Υπουργείο το θέμα του γηπέδου τα τελευταία 24ωρα, παρότι κατατέθηκε η απόφαση του ΣτΕ.

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για την καθυστέρηση
Στην ΑΕΚ περίμεναν από την περασμένη Τετάρτη να προχωρήσει το θέμα του γηπέδου, καθώς κατέθεσαν στο υπουργείο ΠΑΠΕΝ τις αποφάσεις του ΣτΕ που τη δικαίωσαν στις προσφυγές εναντίον της «Αγια-Σοφιάς», κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι δεν ήρθαν νεότερα τρεις ημέρες που ακολούθησαν, δηλαδή το να ξεκινήσει άμεσα η δημόσια διαβούλευση για την περιβαλλοντική μελέτη.

Στην Ένωση περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τη συγκεκριμένη απόφαση, ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος του γηπέδου, για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

Αναγνωρίζεται από πλευράς ΑΕΚ ότι το βάρος έχει πέσει στην κρίσιμη διαπραγμάτευση, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη (Υπουργός ΠΑΠΕΝ) να συμμετέχει στα σημαντικά ζητήματα, αλλά θεωρούν ότι θα μπορούσε να είχε σημειωθεί εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: