Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Βεράτι!!


Στο... μάτι της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Μάρκο Βεράτι. Ο Ιταλός μέσος σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει απ' την Παρί Σεν Ζερμέν και η βασίλισσα δείχνει έτοιμη να ανοίξει την... αγκαλιά της.

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Βεράτι
Νέα σενάρια με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Βεράτι φέρνουν στην επικαιρότητα οι Ισπανοί και συγκεκριμένα ρεπορτάζ της «Marca».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ιταλός πιέζει τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν να τον παραχωρήσει σε μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα.

Το ενδιαφέρον των «μερένχες» παρουσιάζεται πιο σοβαρό από κάθε άλλο, παρά το γεγονός ότι πριν από μερικές εβδομάδες η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης είχε διαψεύσει αυτή την προοπτική.

Ο Ράφα Μπενίτεθ μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Μόντριτς, Κρόος, Κασεμίρο και Ιγιαραμέντι, με την παραμονή του Βραζιλιάνου μάλιστα να μην θεωρείται και απόλυτα βέβαιη, καθώς δεν έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο και καταλαμβάνει θέση ξένου.

Γι’ αυτό το λόγο η περίπτωση του Μάρκο Βεράτι εξετάζεται πολύ σοβαρά, δεδομένης και της έκτασης που δίνουν στο θέμα τα ισπανικά ΜΜΕ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: