Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Μια βραδιά με την Τζολί…!!

O Hρακλής Αντύπας εκφράζει τον... πόθο του για την Αντζελίνα Τζολί, σχολιάζοντας παράλληλα και την επικαιρότητα! 
Στη ζωή δεν είναι κακό να θέλει κανείς κάτι. Κι εγώ θα ήθελα μια βραδιά με την Αντζελίνα την Τζολί, αλλά είναι κομματάκι δύσκολο η επιθυμία μου να πραγματοποιηθεί. Τώρα ο Παναθηναϊκός επιθυμεί, ο Ολυμπιακός να μείνει εκτός Ευρώπης και απέστειλε τα απαιτούμενα στοιχεία – σύμφωνα με τους «πράσινους» - στην UEFA.
Για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, πρέπει να εμπλέκεται με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σε χειραγώγηση αγώνων, στους οποίους πήρε μέρος. Και κάτι τέτοιο δεν προκύπτει, σύμφωνα με αυτά που έχουν διαρρεύσει με την υπόθεση. Ακόμα και στο… περιβόητο πλέον παιχνίδι με τη Βέροια, αυτό που έχει ακουστεί, είναι ότι «ήρθαν και μας είπαν να χάσουμε 3-0» και όχι του στιλ «οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν φτιάξει το ματς στο 3-0».
Κι μάλιστα στην εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, άλλα έλεγαν οι μεν και άλλα οι δε στις καταθέσεις… 
Οπότε, δεν βλέπουμε να κερδίζουν κάτι οι «πράσινοι» από την αποστολή του φακέλου στην UEFA. Το είπαμε και προηγουμένως. Στη ζωή δεν είναι κακό να θέλει κανείς κάτι…
Αφήσαμε να περάσει λίγο ο χρόνος, για να γράψουμε για την παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στον ειδικό ανακριτή, γιατί θέλαμε να έχουμε όσο το δυνατόν καθαρό μυαλό. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Μαρινάκη, να πηγαίνει δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά αυτά τα… ωραία «τελείωσε από το ποδόσφαιρο» ή «τέλος από τον Ολυμπιακό» απέχουν από την πραγματικότητα. Και για να αποδείξουμε του λόφου το αληθές, ο ίδιος ο Μαρινάκης με τη δήλωσή του στο επίσημο site τη ομάδας, ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει πρόεδρος, μεγαλομέτοχος και εγγυητής του Ολυμπιακού.
Και οι φίλοι της ομάδας, δύο πράγματα επιθυμούν διακαώς. Αφενός να ενισχυθεί σημαντικά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και αφετέρου να τελειώσει η υπόθεση της… Ευελπίδων, το συντομότερο δυνατόν. Γιατί κουράστηκαν και θέλουν να λάμψει μια ώρα αρχύτερα η αλήθεια…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: