Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

«Μιλάει» με τον Άρη ο Βεζένκοφ!

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Αλέξανδρου Βεζένκοφ θα έχει αυτές τις μέρες ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης, προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ.

«Μιλάει» με τον Άρη ο Βεζένκοφ
Στο… κυρίως πιάτο φαίνεται πως μπαίνει το σίριαλ του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες έχει οριστεί ραντεβού ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Βούλγαρου φόργουορντ και του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης, Νίκο Λάσκαρη.

Ο 19χρονος διεθνής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του, εφόσον καταβληθεί μία ρήτρα ύψους 250.000 ευρώ. Όπως είναι φυσικό, οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν την παραμονή του Βεζένκοφ στην ομάδα, όμως προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πάντως, εάν οι Θεσσαλονικείς εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Eurocup, τότε θα έχουν και το «πάνω χέρι» για να τον κρατήσουν!

Πάντως, ήδη ο 19χρονος Βούλγαρος έχει ακούσει… σειρήνες από την Ευρώπη με πιο… δυνατή αυτή της Μπαρτσελόνα, ενώ ακολουθούν ακόμα οι Βαλένθια, Αναντολού Εφές και τελευταία τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: