Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Εκτός της έρευνας για τον Ολυμπιακό ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης!!

Καμία εμπλοκή δεν πρόκειται να έχει ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης (γιος του Σάββα) στη συνάντηση του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, με τον απεσταλμένο της UEFA στην Αθήνα.

Εκτός της έρευνας για τον Ολυμπιακό ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης!
Μετά την άμεση αντίδραση του Παναθηναϊκού για τους περιοριστικούς όρους που επέβαλλε ο ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, αναμένεται και αυτή της UEFA, στην οποία έστειλε φάκελο το «τριφύλλι», καταγγέλλοντας τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Παρασκευή, είναι αρκετά πιθανό έρθει άνθρωπος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ώστε να συζητήσει με τον ανακριτή για το «φλέγον» θέμα.

Πάντως, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport» δεν πρόκειται να έχει εμπλοκή στο συγκεκριμένο θέμα, ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, Θεόδωρος. Για όσους δεν γνωρίζουν, εκτός από συγγενής του εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών είναι και πολύ ισχυρός στην UEFA, καθώς πρόκειται για τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της.

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης είναι θετικός στο να βοηθήσει κάθε ελληνικό σύλλογο που ζητάει κάτι σχετικό με την αρμοδιότητα του στην UEFA, αλλά δεν πρόκειται να πάρει θέση υπέρ ή κατά στη συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: