Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ούτε υπεραξίες, ούτε πλειστηριασμοί!!

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσουν οι Αγγελόπουλοι σε συνεργασία με τον Σφαιρόπουλο, στο χτίσιμο της ερχόμενης σεζόν.
Ο Ολυμπιακός εδώ και λίγες μέρες είναι πρωταθλητής Ελλάδας, αλλά σιγά σιγά η χαρά και οι πανηγυρισμοί κοπάζουν. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας μαζί με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο θέλουν να κάνουν τον καλό Ολυμπιακό... καλύτερο. Για να συμβεί αυτό έχουν καταλήξει πως οι λιγότερες δυνατές αλλαγές στο ρόστερ θα βοηθήσουν. Λίγες αλλαγές και καλές.
Καθημερινά διαβάζετε πολλά και διάφορα. Τα περισσότερα σωστά αφού με εξαίρεση τον Σλούκα οι υπόλοιπες αλλαγές έχουν να κάνουν κυρίως με τους ξένους παίκτες πλην Λοτζέσκι και Χάντερ.
Για τους άλλους τέσσερις τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και η παραμονή τους εξαρτάται από πολλά πράγματα και όχι από ένα μόνο.
Βασική προτεραιότητα της διοίκησης είναι η ανανέωση του Κώστα Σλούκα. Το έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους ατζέντηδες των υπολοίπων για να μη βιαστούν. Ο παίκτης ήδη έχει μιλήσει με τον coach και την ερχόμενη εβδομάδα θα μιλήσουν οι Αγγελόπουλοι, ο Σκινδήλιας και ο μάνατζερ του παίκτη.
Το πιο σημαντικό πράγμα πάντως το οποίο πρέπει να έχετε μονίμως στο μυαλό σας είναι πως οι Αγγελόπουλοι δε θα πληρώσουν υπεραξίες και δε θα μπουν σε πλειστηριασμό. Αν κάποιος ατζέντης μπει σε τέτοια διαδικασία, ο παίκτης του δε θα υπογράψει στον Ολυμπιακό γιατί πολύ απλά θα πάψουν να ασχολούνται
Πάμε και σε κάποιες σκέψεις τις οποίες αν θέλετε συζητάμε:
1. Ρώσοι και Τούρκοι δε βάζουν μυαλό με τίποτα και προχωρούν με εντυπωσιακές προτάσεις σε παίκτες ξοδεύοντας αλόγιστα. Ο Τάιους είναι μία τέτοια περίπτωση. Ο Αμερικανός της Μακάμπι θα μου άρεσε στον Ολυμπιακό, αλλά η Κίμκι του πρότεινε συμβόλαιο αντί 1.400.000 $ το χρόνο! Ο παίκτης αξίζει «ταβάνι» τα μισά. Πως να πει όμως «όχι» σε τόσο μεγάλο ποσό;
2. Ο Λαφαγέτ με εξέθεσε ανεπανόρθωτα. Το «θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον Λο» αποδείχτηκε λάθος το οποίο αναγνωρίζω. Δεν είναι ντροπή και καλό είναι να τα παραδεχόμαστε αυτά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έχω και το τηλέφωνο του Lamar να βγω να τα πω.
3. Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι φόργουορντ ή σέντερ; Ρωτάω γιατί ήταν η πρώτη κίνηση του Παναθηναϊκού μετά το 3-0 στους τελικούς. Εκτός αν το βασικό πρόβλημα των «πράσινων» ήταν εξωαγωνιστικό, οπότε καλώς έπραξαν.
4. Ο Σέρβος δεν είναι υπηκοότητα, είναι ιδιότητα. Να το θυμάστε αυτό.  

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: