Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

«Δεν έκανα κάτι λάθος με τον Ομπράντοβιτς, απλά έκανα τη δουλειά μου»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε συνέντευξή του, όπου μίλησε για την παρεξήγηση με τον Ομπράντοβιτς, αλλά και για τον Σπανούλη, τον οποίο χαρακτήρισε «σήμα κατατεθέν» της εταιρίας του!

«Δεν έκανα κάτι λάθος με τον Ομπράντοβιτς, απλά έκανα τη δουλειά μου»

Στη συνέχεια, ο Ραζνάτοβιτς έπλεξε το εγκώμιο του «Kill Bill» τόσο για τον επαγγελματισμό του, όσο και για τις ικανότητές του, λέγοντας πως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες που εκπροσώπησε ποτέ, αποτελώντας μάλιστα το σήμα κατατεθέν της εταιρίας του!

Στην αρχή, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ερωτήθηκε για το αν μετάνιωσε με τη μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να μη μιλάει πια με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Δεν συμφωνώ με το γεγονός πως εγώ δεν μιλάω στον Ομπράντοβιτς, αλλά εκείνος δεν μου μιλάει. Αρχή μου είναι πως όποιος δεν με συμπαθεί, δεν σημαίνει πως δεν τον συμπαθώ. Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας προπονητής που βάζει τη δική του υπογραφή στο παιχνίδι, έχει σχεδόν σίγουρη την επιτυχία και είναι ένας καλός άνθρωπος, με τον οποίο έχω περάσει πολλές ώρες μακριά από το παρκέ. Δυστυχώς, όμως, οι παρεξηγήσεις είναι ένα μέρος της δουλειάς. Ακόμα πιστεύω πως δεν έκανα κάτι λάθος, γιατί απλά κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζω πως σε κάποια χρόνια θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουμε για όλα. Παρ’ όλα αυτά, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους, γιατί παρά τις κακές προσωπικές σχέσεις που έχουμε, δεν υπάρχει αντίκτυπος στις δουλειές μας και σε όποια ομάδα είναι εκείνος προπονητής».

Για την καλύτερη πεντάδα των πελατών του αυτή τη στιγμή: «Σπανούλης, Πρέλντζιτς, Σάριτς, Τελέτοβιτς και Πέκοβιτς».

Για τον καλύτερο προπονητή που εκπροσωπεί: «Χωρίς αμφιβολία είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς».

Για το γεγονός ότι ο Σπανούλης συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες που εκπροσωπεί: «Ο Βασίλης πρακτικά είναι ο πρώτος ξένος πελάτης μου. Από την πρώτη στιγμή δημιουργήσαμε μία εξαιρετική σχέση. Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας ήταν ένας ταλαντούχος παίκτης του Αμαρουσίου και εγώ ένας πολλά υποσχόμενος μάνατζερ. Αμφότεροι έχουμε το πάθος για τη νίκη και τις επιτυχίες. Οι καριέρες μας εξελίχθηκαν παράλληλα, ενώ το ίδιο γρήγορα έδεσε η σχέση μας. Ο Σπανούλης είναι σίγουρα το σήμα κατατεθέν της εταιρίας μας και πιστεύω πως έχει γίνει και το σήμα κατατεθέν της Ευρωλίγκας».

Για το πώς έγινε η προσέγγιση με τον Σπανούλη: «Ο αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Όλιβερ Πόποβιτς. Ήταν πελάτης μου και είχε υπογράψει στο Μαρούσι, όπου αγωνιζόταν ο Σπανούλης. Ο Βασίλης ήθελε να αλλάξει μάνατζερ και η συμπεριφορά του άρεσε τόσο σε μένα, όσο και στον Πόποβιτς, ο οποίος του είπε να μιλήσει να μιλήσει με μένα. Δυστυχώς ποτέ δεν κατάφερα να ξεπληρώσω αυτό στον Πόποβιτς και λυπάμαι γι’ αυτό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: