Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

«Τα πάντα για το Copa America με την Αργεντινή»!

Με … ένα στόμα και μια φωνή, Λιονέλ Μέσι και Άνχελ Ντι Μαρία δήλωσαν πως όνειρο τους είναι να κατακτήσουν το Copa America με τους «μπιανκοσελέστε». Γι’ αυτό το όνειρο, μάλιστα, είναι διατεθειμένοι να ανταλλάξουν … τα πάντα!  
Έχουν γευτεί το «νέκταρ» της κατάκτησης του Champions League, του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς και άλλων πολλών ατομικών και ομαδικών διακρίσεων. Το απωθημένο τους όμως είναι ένας τίτλος με την Εθνική Αργεντινής και το δηλώνουν όπου σταθούν!
Ο Μέσι προέρχεται από μια φανταστική χρονιά με τη Μπαρσελόνα, που έλαμψε από το «χρυσάφι» τριών τροπαίων, τα οποία κοσμούν τη φανταχτερή τροπαιοθήκη του Καμπ Νόου. Τι συμβαίνει όμως τώρα που η επόμενη πρόκληση είναι το Copa America με την Αργεντινή;
«Θα τα επέστρεφα όλα πίσω για να κατακτήσω εδώ το Κύπελλο με την Εθνική ομάδα! Είμαστε ένα γκρουπ που αξίζει οπωσδήποτε να κερδίσει κάτι, γιατί παλεύει. Κάναμε ένα σπουδαίο Μουντιάλ πέρυσι, φέτος αξίζουμε το Copa America», δήλωσε ο σουπερ - σταρ των «μπλαουγκράνα», ενώ συνέχισε λέγοντας:
«Για μένα το Copa America με την Αργεντινή είναι ένα όνειρο. Το ίδιο ισχύει για τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, τους οπαδούς μας. Θέλω να συνδυάσω τις 100 συμμετοχές μου με την Εθνική (σ.σ κόντρα στη Τζαμάικα το Σάββατο) με έναν τίτλο φέτος».
Από την πλευρά του, ο Ντι Μαρία προέρχεται από μια μάλλον απογοητευτική χρονιά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επομένως, οι «μπιανκοσελέστε» είναι η ευκαιρία του να κλείσει πετυχημένα μια άσχημη σεζόν για τον ίδιο:
«Θα αντάλλαζα όλα μου τα τρόπαια για έναν τίτλο με την Εθνική! Για μένα το να αγωνίζομαι με τα χρώματα της είναι κάτι το φανταστικό. Η ευτυχέστερη στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν φτάσαμε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου πέρυσι. 
»Σίγουρα και το Champions League ήταν σπουδαία επιτυχία, όμως το να κερδίσω κάτι με την Εθνική Αργεντινής θα είναι ακόμη πιο ξεχωριστό».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: