Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Μένει στον Άρη ο Πρίφτης!

Με τον Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο του θα πορευτεί ο Άρης και την επόμενη σεζόν, ύστερα από τη συνάντηση που είχε ο έμπειρος κόουτς με τους Λευτέρη Αρβανίτη και Νίκο Λάσκαρη.

Μένει στον Άρη ο Πρίφτης
Ομάδα που πάει καλά, δεν… αλλάζει! Αυτό είναι το σκεπτικό στον Άρη και έτσι οι «κίτρινοι» θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Δημήτρη Πρίφτη. Ο Έλληνας κόουτς συναντήθηκε στην Αθήνα με το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Νίκο Λάσκαρη και τον πρόεδρο, Λευτέρη Αρβανίτη και στη συζήτηση που είχαν –και έγινε σε πολύ καλό κλίμα- οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, με τους δύο «ισχυρούς άνδρες» της ΚΑΕ να εκφράζουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στον Δημήτρη Πρίφτη, αφού πρώτα αποδέχθηκαν το πλάνο που τους πρότεινε. Μάλιστα, όταν ο Έλληνας κόουτς είχε μετακομίσει στον Άρη, είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1, το οποίο θα ανανεωνόταν αυτομάτως εφόσον η ομάδα του θα τερμάτιζε στην πρώτη τετράδα τη σεζόν που πέρασε, ενώ δεν είναι απίθανο οι δύο πλευρές να υπογράψουν και την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους.

Συνεπώς και μετά από αυτή την εξέλιξη, οι «κίτρινοι» μπορούν από τώρα να ξεκινήσουν το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, ενώ στη συζήτηση που είχαν οι τρεις τους, έπεσε στο τραπέζι και το θέμα της οργάνωσης των ακαδημιών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: