Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ψηλά στη λίστα ο Λόπες!!


Ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ με τους παίκτες για τη θέση του αριστερού μπακ βρίσκεται ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος έχει μιλήσει για την Ένωση με τον Ροντρίγκο Γκάλο. Ενδιαφέρον από τα «λιοντάρια».

Ψηλά στη λίστα ο Λόπες
Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ, αναζητώντας παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Έλντερ Λόπες.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Πάσος Περέιρα έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους» και μόνο αδιάφορους δεν τους αφήνει. Ίσα-ίσα, τους απασχολεί έντονα, σύμφωνα με τη «Live Sport». Από την πλευρά του ο Πορτογάλος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον και έχει κάνει τη δική του έρευνα.

Έχει μιλήσει με τον Ροντρίγκο Γκάλο, με τον οποίον έχει υπάρξει συμπαίκτης. Δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο, αλλά έχει αποχαιρετήσει μέσω των social media το τεχνικό τιμ και τον κόσμο της νυν ομάδας του.

Πάντως, αν η ΑΕΚ κινηθεί για την απόκτηση του δεν θα «παίξει» μόνη της, καθώς ο νέος τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβώνας και πρώην της Μπενφίκα, Ζορζέ Ζεσούς έχει κάνει θετική εισήγηση για τον Λόπες. Εφόσον, όμως δείξουν πραγματικό ενδιαφέρον οι Κυπελλούχοι Πορτογαλίας θα έχει πολύ δύσκολο έργο η Ένωση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: