Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

«Ενδιαφέρεται για Παναθηναϊκό ο Γιασικεβίτσιους»

Τις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιβεβαιώνουν και οι Λιθουανοί, οι οποίοι όμως τονίζουν πως οι «πράσινοι» δεν έχουν καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση στον «Σάρας».

«Ενδιαφέρεται για Παναθηναϊκό ο Γιασικεβίτσιους»
Θετικός στο να αναλάβει τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ως πρώτος προπονητής, είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τους Λιθουανούς να επιβεβαιώνουν τις επαφές του «Σάρας» με το «τριφύλλι», όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αυτό που ξεκαθαρίζεται από την ιστοσελίδα «basketnews.lt» είναι πως οι «πράσινοι» δεν έχουν καταθέσει επίσημα την πρότασή τους στον Γιασικεβίτσιους, λέγοντας πως μέχρι στιγμής οι επαφές είναι σε… φιλολογικό επίπεδο. Μάλιστα, το πλάνο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τους Λιθουανούς, είναι να έχει τον «Σάρας» πρώτο προπονητή και δίπλα του να προσληφθεί ένας έμπειρος βοηθός, ο οποίος θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί καλύτερα. Περίπτωση που βλέπει με καλό… μάτι ο 39χρονος.

Πάντως, το «τριφύλλι» δεν… παίζει μόνο του για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς ήδη η Ζαλγκίρις του έχει προτείνει να συνεχίσει να είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου της, ως βοηθός του Γκιντάρας Κράπικας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: