Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ίβκοβιτς: «Δεν ήμασταν έτοιμοι ψυχολογικά»


Τα συγχαρητήριά του στην Πινάρ Καρσίγιακα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ίβκοβιτς: «Δεν ήμασταν έτοιμοι ψυχολογικά»
Έτοιμη αγωνιστικά, ανέτοιμη… ψυχολογικά ήταν η Αναντολού Εφές στον πέμπτο τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος και γι’ αυτό γνώρισε την ήττα από την Πινάρ Καρσίγιακα με συνέπεια και την απώλεια του τίτλου, σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσαν Ίβκοβιτς:

«Το να παίρνεις το πρωτάθλημα μετά από 28 χρόνια είναι πολύ σημαντικό και είναι καλό για το τουρκικό μπάσκετ που το παίρνει ομάδα εκτός Κωνσταντινούπολης. Τους συγχαίρω για την κατάκτηση, καθώς νίκησαν καλές ομάδες και χωρίς να έχουν πλεονέκτημα έδρας. Είδα την ομάδα μου έτοιμη για αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι ψυχολογικά. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να ελέγξουμε κάπως το παιχνίδι, αλλά η διαφορά στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ξέφυγε και δεν ήταν εύκολο να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα μου φέτος συμμετείχε στους τελικούς, πήρε το Κύπελλο και ήταν και στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Δεν ήταν άσχημα για μία νέα ομάδα στην πρώτη της χρονιά. Πήραμε σημαντικές εμπειρίες για την επόμενη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: