Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Έτσι θα «χτιστεί» ο Ατρόμητος!!

Την 1η Ιουλίου θα γίνει η πρώτη προπόνηση των παικτών του Ατρομήτου για τη νέα σεζόν. Στο Πήλιο το βασικό στάδιο προετοιμασίας, δείτε ημερομηνίες των φιλικών αγώνων.

Έτσι θα «χτιστεί» ο Ατρόμητος
Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Ατρόμητου οριοθετήθηκε απ' την ΠΑΕ. Η πρώτη προπόνηση για την επόμενη χρονιά θα διεξαχθεί στην Αθήνα, την 1η Ιουλίου, στη συνέχεια η ομάδα θα πάει στο Πήλιο (8 Ιουλίου) όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο του «χτισίματος», ενώ εκεί θα δοθούν και δύο φιλικά, προτού οι παίκτες του Δημητρίου επιστρέψουν στη βάση τους για τις πρώτες υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Καθορίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας για τη περίοδο 2015-16.

Το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν ανά γκρουπ σε αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις στο αθλητικό κέντρο υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου Γιώργου Ζιώγα.

Την 1η Ιουλίου θα γίνει ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση. Μέχρι και τις 7 Ιουλίου οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο αθλητικό κέντρο.

Την 8η Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο, στο ίδιο μέρος με τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Η επιστροφή θα γίνει την 20η Ιουλίου. Στο Πήλιο θα γίνουν ένα εως δύο φιλικά ανάλογα με την πορεία της προετοιμασίας στις εξής ημερομηνίες: 15 Ιουλίου και 19 Ιουλίου.

Φιλικό παιχνίδι θα γίνει και στις 23 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: