Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ο κλεισμένος και ο Γιόχανσον!!

Τα μεταγραφικά παίρνουν σειρά στον ΠΑΟΚ μετά την πρόσληψη του Τούντορ στην τεχνική ηγεσία και σύντομα αναμένεται να γίνουν αρκετές προσθήκες. Κοντά σε Ραΐκοβιτς, εξετάζεται και ο Γιόχανσον.

Ο κλεισμένος και ο Γιόχανσον
Στον ΠΑΟΚ ξέρουν πολλά καλά ότι έχουν μείνει πολύ πίσω σε θέμα σχεδιασμού και τώρα που έστω και έπειτα από μεγάλη καθυστέρηση βρέθηκε προπονητής, θα φουλάρουν στο μεταγραφικό κομμάτι.

Για την επόμενη Παρασκευή (26/6) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν, ενώ στις 7 Ιουνίου ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτής που έφυγε και πρέπει το συντομότερο δυνατό να συμπληρωθεί το ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το βάρος τη δεδομένη στιγμή έχει πέσει στον στόπερ και φαίνεται ότι είναι προ των πυλών ο Σλόμποταν Ραΐκοβιτς, ο οποίος ετοιμάζεται να… μετακομίσει από το Αμβούργο στη Θεσσαλονίκη, μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στη γερμανική ομάδα.
Πάντως, μια περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά είναι του Έρικ Γιόχανσον της Μάλμε (αγωνίστηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου οι Σουηδοί επικράτησαν 2-0). Συνολικά στη φετινή σεζόν έκανε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πέντε στο Champions League και άλλες τόσες στα προκριματικά του.

Ο Ιγκόρ Τούντορ βρίσκεται στην πατρίδα του στην Κροατία και αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη. Έχει πολύ δουλειά μπροστά του, όπως το να αποφασίσει μαζί με τον Φραν Άρσεσεν το πόσους στόπερ θέλει να έχει στη διάθεση του, αλλά και το αν υπολογίζει για το κέντρο της άμυνας τον Γιώργο Τζαβέλλα ή για το αριστερό άκρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: