Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Τελειώνει θετικά του Γιάνγκ!!

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάτρικ Γιάνγκ στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, άρθηκαν οι αμφιβολίες του για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Τελειώνει θετικά του Γιάνγκ

Από τον Ολυμπιακό, είχαν ρίξει αρκετά τους τόνους γύρω από την υπόθεση και περίμεναν να δουν αν θα παραμείνει η χώρα στην Ευρωζώνη, γεγονός που θα έκανε τον Γιάνγκ να άρει τις –φυσιολογικές- αμφιβολίες που είχε και να υπογράψει. Εξέφραζαν την αισιοδοξία ότι δύσκολα θα «χαλάσει» η μεταγραφή αφού υπάρχει δεδομένη συμφωνία και περίμεναν τις εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, ο παίκτης πλέον νιώθει πολύ πιο σίγουρος για την κατάσταση στην χώρα και δεν αποκλείεται άμεσα να βάλει την υπογραφή του στο συμφωνηθέν συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ.

Θυμίζουμε πως ο Γιάνγκ, πριν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, είχε δεχθεί πρόταση με καλύτερα χρήματα από την τουρκική Νταρουσάφακα την οποία και απέρριψε, ενώ ενδιαφέρον σε ανεπίσημο επίπεδο είχε εκφράσει και η Αρμάνι Μιλάνο. Η ιταλική ομάδα όμως στράφηκε σε άλλες λύσεις, αφού είναι δεδομένο πως ο 23χρονος πρώην σέντερ της Γαλατάσαραϊ είχε επιλέξει Ολυμπιακό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: