Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Τελειώνετε...!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τις προτάσεις, αλλά και τις "προτάσεις" που κατακλύζουν τα γραφεία του ΑΡΗ, λίγο πριν  η ομάδα ανέβει 
Με όλα αυτά που συμβαίνουν εντός και εκτός Ελλάδας για την Ελλάδα, άπαντες προσπαθούμε να αντιληφθούμε και το τι συμβαίνει στον ΑΡΗ τις τελευταίες 10-15 μέρες. Μα θα σημειώσει κάποιος, ότι ακριβώς συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια.
ADVERTISEMENT
Έχω την αίσθηση ότι πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει με ανθρώπους ψεύτες και απατεώνες να βρίσκουν την ευκαιρία να προσπαθούν να χώσουν το κεφαλάκι τους μέσα σε ένα σύλλογο που δυστυχώς ο ίδιος έχει δώσει το δικαίωμα.
Προσπαθώ όλες αυτές τις μέρες να μην πάρω θέση για τους υποψήφιους που την προσεχή Δευτέρα ενώπιον της ΓΣ του ΑΣ θα διεκδικήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Άποψή μου είναι ότι οι δυο περιπτώσεις Κάλας και Αρβανιτίδη είναι αυτές που θα...προκριθούν εκτός αν προκύψει έκπληξη από τον Αντώνη Ζαμπέτα και τους ανθρώπους που εκπροσωπεί. Όσο και αν ο ίδιος το πιστεύει είναι ξεκάθαρο ότι ο σύλλογος δεν θα μπει στην διαδικασία να ακυρώσει τα της εκκαθάρισης. Ήδη το πράγμα έμπλεξε – για να μην σημειώσω ότι τερματίστηκε- με την ανακοίνωση Τσίπρα χθες ότι τέλος οι 100 δόσεις. Άρα και στην περίπτωση Ζαμπέτα ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει μόνο αν οι άνθρωποί του πάνε μέσω...νέας ΠΑΕ. Αυτή επαναλαμβάνω είναι η αίσθησή μου.
Δεν έχω...καμία αίσθηση για τους Άραβες της πρότασης που ήρθε 4-5 ώρες μετά την λήξη της προθεσμίας. Διακρίνω μία προσπάθεια αβανταρίσματος από συγκεκριμένους κύκλους, αλλά σε κάθε περίπτωση το αυτογκολ με το...βενζινάδικο δεν το έκαναν οι συνάδελφοι που κάλεσαν και βγήκε ο Ινδός υπάλληλος, αλλά αυτοί που στην πρόταση έβαλαν μία "θυγατρική" όπως λένε εταιρία και ένα τηλέφωνο που προφανώς δεν ανήκει σε Άραβα με πετροδόλλαρα.
Αν είσαι Άραβας με εκατομμύρια καταρχήν επικοινωνιακά δεν επιτρέπεις να σε ευτελίζουν(αλήθεια το όνομά του ποιο είναι;), αλλά με μία κίνηση αγοράζεις όχι τον ΑΡΗ, ολόκληρη την περιοχή Χαριλάου. Τετάρτη βράδυ και η εγγυητική που θα παρουσιάζονταν την Δευτέρα δεν έχει εμφανιστεί. Μακάρι να έρθει την Δευτέρα που θα έχει τελειώσει και το Ραμαζάνι (αν είναι δυνατόν αυτό να λέγεται ως δικαιολογία), αν και την τελευταία φορά που παρουσιάστηκε εγγυητική, μόλις πήγαν οι ιθύνοντες του ΑΡΗ να την ελέγξουν είδαν τον...επενδυτή να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Για τον Γαλανό, για μένα τα πράγματα είναι απλά. Αυτά τα οποία του καταλογίζει ο ΑΣ είναι συγκεκριμένα πράγματα. Ας λύσουν τις διαφορές τους πλέον στα δικαστήρια, αλλά σε κάθε περίπτωση για τα περίφημα παραστατικά δεν μπορείς να λες τα έδειξα στον Ταουξίδη ( ο οποίος και στον ΑΣ, αλλά και σε μένα και άλλους συναδέλφους έχει δηλώσει ότι του έδειξαν μία λίστα σε κόλλα Α4 και τίποτα παραπάνω). Εφόσον έχεις πληρώσει πας και τους τρίβεις τα παραστατικά στα μούτρα και όλοι θα είναι μαζί σου. Όταν όμως βγάζεις ανακοίνωση, ενώ σου έχουν... κάνει πάσα να βάλεις γκολ σε κενή εστία (αν είχες τα παραστατικά) και δεν τους τα κολλάς στην μούρη (τα παραστατικά) και δεν λες λέξη για αυτά, εικάζω ότι δεν τα έχεις. Ας αποφασίσουν τα δικαστήρια, λοιπόν, αλλά αν μη τι άλλο ο ΑΡΗΣ ας σταματήσει στην καθημερινότητά του να έχει τέτοια φαινόμενα.
Σε κάθε περίπτωση όμως ειδικά ο Γιώργος Γαλανός που πέρσι ζητούσε συνεχώς και με επιμονή, ΓΣ του ΑΣ για να παρθούν οι αποφάσεις, δεν μπορεί φέτος να λέει ότι θα ψηφίσουν μόνο 170 άτομα. Πέρσι άλλωστε ο ίδιος πήρε την ομάδα με ΑΠΟΦΑΣΗ 15 ατόμων του ΔΣ, ούτε καν ΓΣ!!!
Όπως έκαναν επί Λέσχης διάφοροι παράγοντες και παραγοντίσκοι. Όταν ειχαν την πλειοψηφία των 200-300 μελών της ΚΜΑ πανηγύριζαν για την απόφαση του λαού, αλλά όταν έχαναν ακόμα και με παρόντες 2000-3000 δεν αναγνώριζαν τη νομιμότητα του φορέα.
Οι περισσότεροι από αυτούς τους οπαδούς του Ιωάννη Μελισσανίδη...γνώστες τότε της ΚΜΑ και μάλιστα έχοντας διατελέσει και στα ΔΣ του φορέα, τώρα κάνουν τους έξυπνους μέσω FB. Όταν διοίκησαν τα έκαναν μαντάρα και διώχθηκαν κακήν κακώς και τώρα με... λασπολόγιο ανάλογο όσων τότε κατηγορούσαν (και τότε συμφωνούσαμε για τους απέναντι λασπολόγους) πλέον ασκούν πολιτική και αντιπολίτευση διαδικτύου.  Είδατε και με τον πρωθυπουργό μας. Στην αντιπολίτευση μπορείς να λες για ζουρνάδες, στην Σύνοδο Κορυφής και ως κυβέρνηση το θέμα είναι τι ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. Στα λόγια όλοι ζητάτε την... πρωθυπουργία για μία μέρα για να τα αλλάξετε όλα. Ως διοίκηση όμως τα κάνατε... τραγουδίστρια από την Ουκρανία που κέρδισε την Eurovision.
Για να μην ξεχνιόμαστε και ο Κάλας με απόφαση ΔΣ πήρε την ομάδα, που βέβαια στην συνέχεια το μνημόνιο επικυρώθηκε και από ΓΣ 58 παρόντων για να είμαστε δίκαιοι.
Ωστόσο θα συμφωνήσω με τον πρώην έφορο του τμήματος. Είναι κατάντια για τον ΑΡΗ να αποφασίζουν 100 άτομα. Ελπίζω όμως με την άνοδο της ομάδας να είναι η τελευταία φορά γιατί πλέον θα υπάρχει ιδιοκτήτης. Αρκεί να βάλει τα λεφτά βέβαια στην ΑΜΚ για να μην ξεχνιόμαστε...
Για τους Ισπανούς τι να πω; Για μία ακόμα φορά έδειξαν προχειρότητα. 2 χρόνια θέλουν και καλά τον ΑΡΗ και για να στείλουν δυο σειρές ενδιαφέροντος περίμεναν να περάσει η δεκαήμερη προθεσμία. Για μένα ο κυρ-Όλιβερ τελείωσε όταν του ζητήθηκε εγγυητική 2 εκ ευρώ από τον ΑΣ ΑΡΗΣ με την ομάδα στην Β, αλλά ποτέ δεν την εμφάνισε και μετά όταν η ομάδα πήγε στην Γ έλεγε για εγγυητική 4 εκ ευρώ. Όταν βέβαια δεν μιλούσε για την Λάρισα.
Σε κάθε περίπτωση όμως και προς πάσα κατεύθυνση...τελειώνετε. Την άλλη Δευτέρα, βγάλτε το αφεντικό και στην συνέχεια ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ στον αγώνα με την...ΕΠΟ για να σφραγιστεί η άνοδος.
ΥΓ1 Πολύ σημαντική η προσθήκη του Μιχάλη Πελεκάνου. Μαζί με Ζάρα και Ξανθόπουλο ενισχύει ήδη την ομάδα και με καλές προσθήκες ξένων ο ΑΡΗΣ μπορεί να είναι πολύ ισχυρός τη νέα σεζόν. Το μπάσκετ βαδίζει στον σωστό δρόμο και σύντομα θα είναι σε θέση να...τρέχει με άλματα. Υπομονή και σωστές επιλογές...
ΥΓ2 Απίστευτο τρολάρισμα. Να μην έχει προπονητή τον αδερφό του ο Κάλας και να του κάνει πρόταση ο άνθρωπος με τον οποίο έχει συνεργαστεί περισσότερο από κάθε άλλον όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αρβανιτίδης!!!
ΥΓ3 Ένα ξέρω. Τόσο ο Αρβανιτίδης όσο και ο Κάλας επέλεξαν Κυρκούδη και Παπαδόπουλο για νομική εκπροσώπηση στην ΕΠΟ. Αμφότεροι σε αυτό το κομμάτι...νιώθουν. Το ποιος...ξέρει καλύτερα θα το δούμε στην πράξη.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: