Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Πελεκάνος: «Να πάρουμε τίτλο με τον Άρη»

Τη φιλοδοξία να κατακτήσει έναν τίτλο με τον Άρη έχει ο Μιχάλης Πελεκάνος όπως δήλωσε κατά την παρουσίασή του από την ΚΑΕ.

Πελεκάνος: «Να πάρουμε τίτλο με τον Άρη»
Ο Μιχάλης Πελεκάνος επιστρέφει σε έναν πιο δυνατό, από όλες τις απόψεις Άρη και θέλει σύντομα να τον δει να διεκδικεί τίτλους. Όνειρό του είναι να προλάβει να πανηγυρίσει μαζί του ένα τρόπαιο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Άρη. Έχουμε αγαπήσει τον κόσμο και τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΚΑΕ. Με την οικογένεια μου, είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υγεία να έχουμε και θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ την διοίκηση που με εμπιστεύεται, όπως και τον κ. Λάσκαρη. Όλοι μαζί και με τον κόσμο, θα κάνουμε το καλύτερο. Ο κόουτς Πρίφτης είναι εξαιρετικός και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ πάλι μαζί του», τόνισε.

Όσο για τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στην επιστροφή του, είπε: «Η Ευρώπη έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην επιστροφή μου. Ο κ. Λάσκαρης βοηθάει σημαντικά την ομάδα και σίγουρα βοήθησε αυτός ο παράγοντας στην επιστροφή μου. Θέλουμε να δούμε την ομάδα να κερδίζει τίτλους. Την έχω αγαπήσει και θέλω να πάρουμε κάποιο τίτλο».

Σχετικά με το ρόλο του είπε: «Ο,τι ρόλο μου αναθέσει, θα τον κάνω. Το προτέρημα κου είναι στην άμυνα. Και στην επίθεση φυσικά, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Όλα τα παιδιά είναι ηγέτες στην ομάδα. Γίνεται ομαδική δουλειά. Έτσι και φέτος κάθε παίκτης θα έχει τον δικό του ρόλο. Άλλος σε ένα ματς θα τραβάει περισσότερο και άλλος λιγότερο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα».

Για την επιθυμία και της οικογένειας του να επιστρέψει στον Άρη ανέφερε: «Η οικογένεια μεγαλώνει και έπαιξε ρόλο στην επιστροφή μας. Να είμαστε σταθεροί. Κάναμε τις συζητήσεις με τον ΑΡΗ και καταλήξαμε ότι ο Άρης ήταν η καλύτερη επιλογή. Για αυτό και αποφασίσαμε να επιστρέψουμε. Πριν τον Απρίλιο λέγαμε ότι η μόνη επιλογή αν επιστρέψουμε στην Ελλάδα, είναι ο Άρης. Και έτσι έγινε».

Τέλος για το έντονο ελληνικό στοιχείο στον φετινό Άρη δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντική η δημιουργία ενός ελληνικού κορμού, για να υπάρχει και μία χημεία. Πιστεύω θα δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: