Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΠΑΟΚ, το πρώτο βήμα!!

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει ασυνήθιστα νωρίς (για τον ίδιο) στη μάχη της Ευρώπης και καλείται να αποδείξει κόντρα (21:00) στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ την ανωτερότητα του. Μοναδική λύση στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης.

ΠΑΟΚ, το πρώτο βήμα
Από νωρίς στα… ζόρια. Ο ΠΑΟΚ, πληρώνοντας τις αμαρτίες της περυσινής σεζόν, δίνει από τον Ιούλιο το πρώτο του επίσημο παιχνίδι, αγωνιζόμενος στις 21:00 (Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) με την Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης, έχοντας την επόμενη Πέμπτη (23/7) τους Κροάτες (τους οποίους είναι φυσιολογικό να ξέρει πολύ καλά ο τεχνικός του), στο σπίτι του.

Επίσημο ντεμπούτο για τον Ιγκόρ Τούντορ και τους συνεργάτες του στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, η συνταγή θα έχει κυρίως υλικά της ομάδας της σεζόν 2014-15, καθώς στις τρεις περίπου εβδομάδες μόλις προετοιμασίας δεν υπήρχαν περιθώρια για πολλές αλλαγές. Ο 37χρονος προπονητής θα έχει μόλις μια λύση για την επίθεση, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, με τον Αθανασιάδη να είναι τραυματίας και τους Περέιρα-Λούκας να έχουν αποκλειστεί (λόγω πειθαρχικού παραπτώματος).

Ο Τούντορ αναμένεται να πάει σε ένα σύστημα 4-2-3-1 με τον Όλσεν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Τζαβέλλα, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου. Στο κέντρο οι Κάτσε, Τζιόλης δύσκολα θα κουνηθούν (ειδικά ο πρώτος), έχοντας μπροστά τους τον Πέλκα. Ο Κοροβέσης θα είναι αριστερά και δεξιά ο Μακ. Στην κορυφή ο Σαλπιγγίδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: