Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωσε Ζήση η Μπάμπεργκ!!

Την απόκτηση του Νίκου Ζήση ανακοίνωσε η Μπάμπεργκ. Διετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γερμανίας υπέγραψε ο 32χρονος γκαρντ.

Ανακοίνωσε Ζήση η Μπάμπεργκ!
Παίκτης της Μπάμπεργκ είναι πλέον ο Νίκος Ζήσης. Ο 32χρονος αρχηγός της Εθνικής υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γερμανίας και θα συνεργαστεί για τρίτη φορά στην καριέρα του με τον Αντρέα Τρινκιέρι, μετά την Ούνιξ και την «επίσημη αγαπημένη». Η γερμανική ομάδα απέκτησε και τον 32χρονο Γερμανό σέντερ Γιασίν Ιντμπίχι.

inner

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ντανιέλε Μπαϊέζι και ο Αντρέα Τρινκιέρι μού έδειξαν πως με θέλουν σε όλες τις συζητήσεις που είχαμε. Για μένα είναι μεγάλο κίνητρο να παίξω για άλλη μια σεζόν στην Ευρωλίγκα, τη συμμετοχή στην οποία κέρδισε με το σπαθί της η ομάδα. Δεν έχω να πω πολλά τώρα, παρά μόνο να τα δείξω στο παρκέ το Σεπτέμβριο. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε», τόνισε.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάμπεργκ, Ρολφ Μπέγερ, είπε με τη σειρά του: «Ο Νίκος είναι ένας βετεράνος που μπορεί να ηγηθεί της ομάδας μας. Θα είναι ένα σημείο αναφοράς για τους νεότερους παίκτες μας, που θα μας προσφέρει πολλά με την εμπειρία του».








*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: