Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Να ξεπεράσει τον Αντώνη...!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τον Καπίνο που μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο του Νικοπολίδη αλλά και δύο… κουβέντες για το πρώτο φιλικό. 
Αν μη τι άλλο ο Στέφανος Καπίνο, συγκαταλέγεται στους παίκτες που μπορεί να έχουν ένα λαμπρό μέλλον στην καριέρα τους. Είναι νεαρός, ταλαντούχος, με αρκετές παραστάσεις για την ηλικία του, αν αναλογιστούμε ότι είναι τερματοφύλακας και δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να του δώσει φανέλα βασικού…
ADVERTISEMENT
Ο 21χρονος πορτιέρο, είναι πλέον κάτοικος Πειραιά και νομίζουμε ότι  ο στόχος του είναι ένας. Να γίνει ο νέος Αντώνης Νικοπολίδης και γιατί όχι να μπορέσει να ξεπεράσει τα κατορθώματα του πολύπειρου γκολκίπερ με την φανέλα του Ολυμπιακού.
Σίγουρα, οι δύο περιπτώσεις έχουν διαφορές και η πιο σημαντική είναι ότι ο Καπίνο δεν έχει περάσει μια… ζωή στα πράσινα. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αγκάλιασε τον Νικοπολίδη, που είχε περάσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στη Παιανία και τον έκανε να νιώσει σαν το σπίτι του.
Ο  Πειραιώτης Καπίνο, έχει σαφώς πιο εύκολο δρόμο και αυτό που πρέπει να κάνει, είναι να δουλέψει σκληρά και αν αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν. Έχει να μάθει πολλά και προσωπικά τον πιστεύουμε. Τον πιστεύουμε από το ισόπαλο (1-1) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, όταν στο 83’ είχε κάνει μια απίστευτη επέμβαση, κρατώντας την ισοπαλία για την ομάδα του. Τότε που η μπάλα είχε αλλάξει πορεία, αλλά αυτός είχε τα αντανακλαστικά και κατάφερε να παραχωρήσει κόρνερ…
Ματς προπόνησης…
Ούτε μία εβδομάδα προπονήσεις δεν έχει συμπληρώσει ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ και φυσικά δεν μπορούμε να αναλύσουμε πολλά πράγματα στο πρώτο φιλικό της σεζόν. Ένα φιλικό προπόνησης – όπως εύστοχα – το χαρακτήρισε και ο Μάρκο Σίλβα. Οι Πειραιώτες τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούν να έχουν φρέσκα πόδια, ούτε αυτοματισμούς.
Εάν αυτό συνέβαινε θα ήταν παράλογο και συνάμα ανησυχητικό (θυμίζουμε την φρεσκάδα που είχαν οι Πειραιώτες στη δεύτερη χρονιά του Τροντ Σόλιντ, τότε που έριχναν πεντάρες στα φιλικά, αλλά στα επίσημα δεν συνέβαινε αυτό…).
Είδαμε καλές συνεργασίες στη δεξιά πλευρά μεταξύ Σαλίνο και Φοροτούνη (με αυτόν τρόπο δημιουργήθηκε η καλή ευκαιρία του Χάρα) και καλή λειτουργία της αμυντικής γραμμής. Γιατί απέναντι στον Ολυμπιακό, βρισκόταν μια ομάδα που σε 10 μέρες ξεκινά τα επίσημα παιχνίδια της και πριν από λίγο καιρό είχε ρίξει πέντε γκολ στη Σέλτικ…
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: