Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Δύο δρόμοι για Εσιέν!

Οι ενοχλήσεις του Μικαέλ Εσιέν δεν έχουν υποχωρήσει και στον Παναθηναϊκό θα αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Ποιες οι δύο πιθανότητες. Πανέτοιμος για βασικός ο Σάντσες.

Δύο δρόμοι για Εσιέν
Ο Μικαέλ Εσιέν είναι αναμφίβολα η μεταγραφή του καλοκαιριού, ωστόσο για να το αποδείξει και στην πράξη, θα χρειαστεί λίγη υπομονή από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο Γκανέζος μέσος ταλαιπωρείται ακόμη από κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, που δεν του έχουν επιτρέψει όχι απλώς να παίξει σε κάποιοι φιλικό, αλλά ούτε καν να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Οι «πράσινοι» θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για να δουν μήπως ο 32χρονος άσος ξεπεράσει το πρόβλημά του με συντηρητική αγωγή και θεραπεία, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στα play offs του Champions League (ή του Europa League).

Αν, ωστόσο, ο Εσιέν δεν ξεπεράσει μέσα στις επόμενες 7-10 μέρες τις ενοχλήσεις και διαπιστωθεί πως η συντηρητική αντιμετώπιση της κατάστασης δεν οδηγεί πουθενά, η λύση του χειρουργείου θα είναι μονόδρομος. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίκτης θα μείνει εκτός για περίπου 40 μέρες, αλλά θα απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα και θα επιστρέψει δυνατός για να δείξει τη μεγάλη του αξία.

Ο Παναθηναϊκός έχει παλαιότερη εμπειρία από αντίστοιχους τραυματισμούς, τους οποίους το ιατρικό τιμ αντιμετώπισε με διαφορετικό τρόπο, αλλά επιτυχώς. Ο Σωτήρης Νίνης είχε χειρουργηθεί, ενώ ο Χάρης Μαυρίας είχε ακολουθήσει θεραπεία και αμφότεροι τότε είχαν απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις.

Ο Σάντσες θα είναι εκεί!

Σε αντίθεση με τον Εσιέν, ο Σέρχιο Σάντσες είναι έτοιμος για δράση. Ο Ισπανός αμυντικός έχει πλησιάσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στα επίπεδα φυσικής κατάστασης της υπόλοιπης ομάδας, αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στο φιλικό του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό, ενώ όλα δείχνουν πως στην πρόβα τζενεράλε εν όψει προκριματικών με την Ουντινέζε θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Στάθη Ταυλαρίδη στο κέντρο άμυνας. Σε ό,τι αφορά στον Νάνο, οι «πράσινοι» δεν θα τον πιέσουν και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να φορτσάρει για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου στα τέλη του μήνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: