Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Έφερε Κοιλιάρα ο Σεροπιάν!!


Την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Κοιλιάρα -που αποτελεί μια απ’ τις βασικές επιλογές του Μουράτ Σεροπιάν- ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, που συνεχίζει δυναμικά την μεταγραφική ενίσχυση.

Έφερε Κοιλιάρα ο Σεροπιάν
Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας.
Ο 27χρονος μεσοαμυντικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Μουράτ Σεροπιάν, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στην Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση:
«Ο ΟΦΗ συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό όπου οι παίκτες από την Κρήτη, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιλογών της ομάδας, που δημιουργείται για τη νέα χρονιά στην Γ Εθνική.

Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός και μέσος Γιάννης Κοιλιάρας, είναι από τις βασικές επιλογές του προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν, καθώς γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στην Παναχαϊκή. Η μεταγραφή του Κοιλιάρα ανακοινώθηκε και επίσημα την Πέμπτη (16/7) και προστίθεται και αυτή σε εκείνες που έχουν ήδη γίνει στον ΟΦΗ (Περογαμβράκης, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Μπολάκης, Δαμιανάκης, Φαζός)».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ ο Γιάννης Κοιλιάρας σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι κομμάτι του ΟΦΗ. Από τη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση δεν το σκέφτηκα καν. Ξέρουμε όλοι ότι ο ΟΦΗ δεν αξίζει να παίζει σε αυτές τις κατηγορίες. Ο ΟΦΗ είναι περαστικός από αυτές τις κατηγορίες και θέλω να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια αυτή», ενώ για τον Μουράτ Σεροπιάν ανέφερε:

«Για μένα σημαντικό η παρουσία του προπονητή, είχαμε συνεργαστεί στην Παναχαική. Είναι ένας πρόσθετος και σημαντικός λόγος που ήθελα πολύ να συμμετάσχω στην προσπάθεια του ΟΦΗ».

Αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας ανέφερε ότι «αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της και να μπορέσει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: