Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Εξαντλείται η υπομονή τους με Τζιοβάνι!


Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζιοβάνι έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ. Πιέζει η Φλουμινένσε τον παίκτη, αλλά η εταιρεία που έχει τα δικαιώματά του ορίζει την τύχη του.

Εξαντλείται η υπομονή τους με Τζιοβάνι

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν διαβεβαιώσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως θα ερχόταν να υπογράψει μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο η άφιξή του πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ δέχεται μεγάλες πιέσεις από τη Φλουμινένσε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας έχει πειστεί να το κάνει. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς η «Ένωση» έχει ήδη συμφωνήσει με την εταιρεία Elenco Sports, που διαχειρίζεται τα δικαιώματά του και η οποία μέσω της Πεναπολένσε τον έχει δώσει δανεικό στην Φλουμινένσε.

Δίχως την έγκριση της συγκεκριμένης εταιρείας, με την οποία η ΑΕΚ έχει ευρύτερη συνεργασία, ο Τζιοβάνι δεν μπορεί να κάνει καμία συμφωνία και ουσιαστικά εκείνη ορίζει την τύχη του.

Μένει να φανεί αν η παρέμβαση της εταιρείας θα ξεκαθαρίσει οριστικά την υπόθεση, τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κουραστεί και δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμη τον ποδοσφαιριστή. Αν το κάνουν μέχρι τώρα, είναι γιατί πιστεύουν πως πρόκειται για παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, ενώ οι εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν φαίνεται να μην είναι της ίδιας ποιότητας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: