Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Έρχεται ο Γούτας, προτάθηκε ο Πάρντο!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον ερχομό απόψε του Γούτα από τη Βουλγαρία και την πρόταση προς τον Ολυμπιακό για ένα πολύ καλό Κολομβιανό εξτρέμ.

Έρχεται ο Γούτας, προτάθηκε ο Πάρντο!

· Πρόκειται για Κολομβιανό, που τον άλλο μήνα γίνεται 25 ετών. Παίζει επί μία διετία στην Σπόρτινγκ Μπράγκα, που τον κοστολογεί 6 εκ. Ευρώ, αφού ήδη έχει 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 19 γκολ και 14 ασίστ!

· Πέρσι ο Πάρντο είχε 9 γκολ (7 στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο κι ένα στο Λιγκ καπ) σε 41 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 30 στο πρωτάθλημα (23 βασικός). Φέτος είχε είχε άλλα 10 γκολ σε 35 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 25 στο πρωτάθλημα (τα 21 βασικός). Φέτος είχε 5 ασίστ και φέτος άλλες 9! Φέτος έπαιξε κάπως λιγότερο λόγω ενός όχι πάντως ιδιαίτερα σοβαρού τραυματισμού.

· Η επιτυχημένη παρουσία του στην Πορτογαλία έχει προκαλέσει ενδιαφέρον συλλόγων από την Μπουντεσλίγκα και την Ιταλία (ακούστηκε η Μπολόνια). Το συμβόλαιό του λήγει σε δύο χρόνια κι η χρηματιστηριακή αξία του κατά το transfermarkt φτάνει τα 7,5 εκ. Ευρώ.

· Παρότι δεξιοπόδαρος ο Πάρντο (1μ78), παίζει το ίδιο συχνά κι από αριστερά, συγκλίνοντας προς τα μέσα για να σουτάρει. Με την Μπράγκα έφτασε φέτος στον τελικό του Κυπέλλου, όπου έχασε από την Σπόρτινγκ του Μάρκο Σίλβα.

· Στην Κολομβία έκανε όνομα με ένα από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας, την Ιντεπεντιέντε του Μεντεγίν, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2009. Συνολικά μαζί της είχε 149 εμφανίσεις (κάποιες και στο Κόπα Λιμπερταδόρες), με 19 γκολ και 12 ασίστ. Προηγουμένως είχε παίξει λίγο και στην άλλη μεγάλη ομάδα της Κολομβίας, την Ντεπορτίβο Κάλι (17 εμφανίσεις και 2 γκολ). Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

· Και η επιβεβαίωση της μεταγραφής του Γούτα: ο πανύψηλος νεαρός στόπερ ειδοποιήθηκε πριν μία ώρα από τον Πανόπουλο να αναχωρήσει το απόγευμα από το αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η Ξάνθη στη γειτονική χώρα και να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

· 0 Ολυμπιακός τον είχε κλείσει τέλη Γενάρη και στο τσακ είχε χαλάσει η μεταγραφή του. Ο Ολυμπιακός έκανε πάλι επαφές εσχάτως για την απόκτησή του και ήταν κοντά στη μεταγραφή. Μόλις χθες υπέστη θλάση ο Μποτία κι η κίνηση ήταν άμεση.

· Ό,τι δεν έγινε 31 Γενάρη θα γίνει 16 Ιουλίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: