Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ζέκα: «Όποιος δεν είναι έτοιμος, δεν χωρά στην ομάδα»

Ο Ζέκα τόνισε στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού πως η ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα.

Ζέκα: «Όποιος δεν είναι έτοιμος, δεν χωρά στην ομάδα»
Την ευχή η νέα φανέλα να αποδειχτεί γούρικη για τον Παναθηναϊκό έκανε ο Ζέκα στο περιθώριο της παρουσίασης.

«Ελπίζω με αυτή την εμφάνιση να σημειώσουμε επιτυχίες, να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε και για το πώς αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις για την ομάδα του, ανέφερε: «Να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να τα πάμε καλύτερα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα και αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε χαρούμενοι στο τέλος. Δεν πρέπει να το λέμε στα λόγια, πρέπει να δουλέψουμε και να το δείξουμε στο γήπεδο. Όπως είπα να σημειώσουμε νίκες και να προσφέρουμε κάτι καλό στους φίλους του Παναθηναϊκού».

Όσο για το αν προτιμά κάποιον αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League, είπε: «Δεν έχω κάποια προτίμηση, όλοι μπορεί να κληρωθούν με όλους. Θέλουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος, θέλουμε να τα πάμε καλά και να προκριθούμε».

Τέλος, για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού και αν θα είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League, ανέφερε: «Προετοιμαζόμαστε γι' αυτό τον σκοπό, τα προκριματικά. Όποιος δεν είναι έτοιμος δεν χωράει στην ομάδα. Όλοι πρέπει να είναι πανέτοιμοι, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Θέλουμε να τον πετύχουμε γιατί είναι σημαντικός για μας τους παίκτες, αλλά και τον σύλλογο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό τον στόχο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: