Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

«Κλείνει» Γούτα ο Ολυμπιακός!!

Επιταχύνει τις διαδικασίες ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα. Κοντά σε συμφωνία με την Ξάνθη για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό.

«Κλείνει» Γούτα ο Ολυμπιακός
Μια ακόμη μεταγραφή Έλληνα είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον Δημήτρη Γούτα, τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό της SKODA Ξάνθης, που βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι.

Ο νεαρός διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες παίκτης ήταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο των Πειραιωτών, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του Αλμπέρτο Μποτία, που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες και λόγω της έλλειψης πολλών επιλογών στα στόπερ, αποφασίστηκε να επισπευτούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

Ο Γούτας κλήθηκε να ενσωματωθεί άμεσα στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων» με στόχο να παίξει στο τουρνουά της Τουρκίας.

Με την επικείμενη ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής, αυτό δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια απόκτησης ξένου στόπερ. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να θέλει έναν έμπειρο παίκτη για το κέντρο της άμυνας, με τον Νέτο να είναι ο εκλεκτός του Μάρκο Σίλβα, αλλά τη Ζενίτ να αποτελεί για την ώρα εμπόδιο για να αποκτηθεί.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Γούτας μετρά 95 συμμετοχές και 8 γκολ με την Ξάνθη, έχοντας την τελευταία σεζόν 33 εμφανίσεις και 2 τέρματα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: