Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Απίστευτο ματς στο Gold Cup!!

Μεξικό και Τρίνινταντ & Τομπάγκο πρόσφεραν υπερθέαμα στο μεταξύ τους 4-4 για το Gold Cup. Τα ζευγάρια των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Απίστευτο ματς στο Gold Cup! (video)
Απίθανο παιχνίδι έγινε στη Σάρλοτ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Gold Cup με το Μεξικό και το Τρίνινταντ & Τομπάγκο να προσφέρουν στο κοινό το χορταστικό 4-4, με τα επτά από τα οκτώ γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι «ελ τρι» προηγήθηκε με 2-0 με γκολ των Αγκιλάρ στο 32’ και Βέλα στο 51’, αλλά μέσα σε 13 λεπτά ήρθε η ανατροπή με δύο γκολ του Κάμινγκς (55’, 67’) και Τζόουνς (58’). Το μακρινό σουτ του Γουαρδάδο ισοφάρισε για το Μεξικό (88’), το αυτογκόλ του Τζόουνς έφερε το 4-3, αλλά η κεφαλιά του Μάρσαλ στο 93’ χάρισε στο Τρίνινταντ & Τομπάγκο την πρώτη θέση στον όμιλο.



Η Κούβα επιβλήθηκε 1-0 της Γουατεμάλας με τέρμα του Ρέγες στο 73’ και προκρίθηκε ως μία από τις καλύτερες τρίτες των γκρουπ.

Πλέον οριστικοποιήθηκαν όλα τα ζευγάρια των προημιτελικών: ΗΠΑ-Κούβα, Αϊτή-Τζαμάικα (18 Ιουλίου), Τρίνινταντ & Τομπάγκο-Παναμάς, Μεξικό-Κόστα Ρίκα (19 Ιουλίου). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: