Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ευκολίες για διαρκείας ο Παναθηναϊκός!!

Με αφορμή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έλληνες πολίτες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε πως όσοι ενδιαφέρονται για αγορά εισιτηρίου διαρκείας, μπορούν να το κάνουν και με πέντε άτοκες δόσεις.

Ευκολίες για διαρκείας ο Παναθηναϊκός
Σε μία αξιέπαινη κίνηση-διευκόλυνση προς τους φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας τη νέα σεζόν προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι», όσοι ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν θέση στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για όλη τη σεζόν, θα μπορούν να το κάνουν και με πέντε άτοκες δόσεις.

Αφορμή για αυτή την απόφαση, αποτέλεσε το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες το τελευταίο διάστημα λόγω της επιβολής των Capital Controls .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως λόγω της οικονομικής κατάστασης και για να διευκολύνει τους φιλάθλους, αποφασίστηκε να δοθεί η δυνατότητα των πέντε άτοκων δόσεων και στις συναλλαγές μετρητοίς, για όλους όσοι επιθυμούν να αγοράσουν ή να ανανεώσουν την Κάρτα Διαρκείας τους.

Η διευκόλυνση της πληρωμής με πέντε άτοκες δόσεις θα διαρκέσει από τις 16/7 έως τις 8/8 και αφορά αποκλειστικά τα παλιά και νέα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Τέλος, ενημερώνουμε τους παλιούς κατόχους Καρτών Διαρκείας ότι η προτεραιότητα ανανέωσης της θέσης τους λήγει το Σάββατο 18 Ιουλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: