Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Κότσαρης: «Ένας λόγος για να χαμογελούν οι Έλληνες»

Ένα επιπλέον κίνητρο αποτελεί για τους παίκτες της Εθνικής U19 το να δώσουν χαρά στους συμπατριώτες τους, όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κότσαρης.

Κότσαρης: «Ένας λόγος για να χαμογελούν οι Έλληνες»
Διπλή αποστολή έχουν οι Έλληνες διεθνείς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19, αφού πέρα από την πετυχημένη πορεία τους, θέλουν να δώσουν και χαρά στους συμπατριώτες τους που περνούν δύσκολα.

«Η πρόκρισή μας είναι πολύ θετική για τη χώρα. Ο κόσμος στην Κατερίνη έχει αγκαλιάσει τη διοργάνωση, τα γήπεδα είναι γεμάτα και η ατμόσφαιρα αυτή μας βοηθά πολύ. Μας υποστηρίζου και εμείς τους δίνουμε χαρά. Είναι σημαντικό για τους συμπολίτες μας να έχουν ένα λόγο να χαμογελούν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», δήλωσε στην ιστοσελίδα της UEFA ο Κωνσταντίνος Κότσαρης.

Ο 18χρονος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού μίλησε για την πρόκριση-θρίλερ στα ημιτελικά και τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ρωσία. «Είχαμε πολύ άγχος και λέγαμε πως θα ήταν κρίμα να πάνε χαμένοι οι κόποι μας. Ξέραμε πως έπρεπε να είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση νωρίτερα, αλλά δεν κάναμε ό,τι έπρεπε απέναντι στη Γαλλία. Ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά. Αυτός ήταν ο μεγάλος μας στόχος και τώρα δεν υπάρχει άγχος. Τώρα ο ημιτελικός είναι ένα παιχνίδι κι όλα μπορούν να συμβούν. Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά ποιος ξέρει; Μπορεί να νικήσουμε και να πάμε στον τελικό. Πιστεύω πως η Ρωσία μάς ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα του άλλου ομίλου. Πάντως αυτό δεν σημαίνει πως θα έχουμε εύκολο έργο».

Τέλος, για τη δική του παρουσία στη διοργάνωση, είπε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθώ την ομάδα μου. Είμαι ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις μου μέχρι τώρα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: