Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

«Καρφώνει» Ολυμπιακό ο Σίλντενφελντ!!

«Το ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να είναι καθαρό. Και όχι όταν φτάνεις στους δύο πόντους από τον Ολυμπιακό να σου έρχονται τρία πέναλτι και να μην ξέρεις γιατί», η ατάκα του Κροάτη που ανάβει φωτιές!

«Καρφώνει» Ολυμπιακό ο Σίλντενφελντ!

Συγκεκριμένα, ο πρώην στόπερ των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού μίλησε στην ιστοσελίδα «vecernji.hr», με αφορμή τον Ιγκόρ Τούντορ και τη νέα προσπάθεια που πάει να κάνει ο «δικέφαλος».

Δεν παρέλειψε, όμως, να… στάξει φαρμάκι να ρίξει «καρφιά» για τους ερυθρόλευκους, με την ατάκα… «το ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να είναι καθαρό. Και όχι όταν φτάνεις στους δύο πόντους από τον Ολυμπιακό να σου έρχονται τρία πέναλτι και να μην ξέρεις γιατί».

Όταν ο «Σίφο» ρωτήθηκε «αν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναϊκού», απάντησε: «Έμεινα λίγο παραπάνω στον Παναθηναϊκό, αλλά και στις δύο ομάδες έπαιξα καλά και αισθάνθηκα όμορφα. Έψαχναν και οι δύο ομάδες το καλύτερο, πιο καθαρό ποδόσφαιρο. Ήθελαν ένα καλό παιχνίδι με δίκαιος όρους. Και η ατμόσφαιρα είναι ένα θαύμα όταν παίζουν μεταξύ τους. Είναι τρέλα στα ντέρμπι, νομίζεις θα κατεδαφιστεί το γήπεδο. Αλλά το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι καθαρό. Και όχι όταν έρχεσαι στους δύο πόντους με τον Ολυμπιακό να σου έρχονται τρία πέναλτι και να μην ξέρεις γιατί».

Για τις φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ, ο Κροάτης είπε: «Θέλουν να κερδίσουν το ελληνικό πρωτάθλημα, μέχρι τώρα ήταν κάτω από τον Ολυμπιακό και πάλευαν με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη θέση. Το είχαν πετύχει τη χρονιά που ήμουν στην ομάδα. Τώρα, όμως, αλλάζουν οι ισορροπιες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα, η ΑΕΚ επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία και θα υπάρξει ανταγωνισμός».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: «Είναι ακόμη στην ομάδα, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες από την εποχή που ήμουν εκεί. Είναι δυνατή ομάδα, έχουν πολλούς παίκτες και αρκετούς νεαρούς με ποιότητα».

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Τούντορ και το αν μπορεί να «κουμπώσει» με το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Σίλντενφελντ σχολίασε: «Είναι λίγο ανυπόμονοι, θέλουν συνέχει να βλέπουν τις ομάδες τους να κερδίζουν και να παίρνουν το πρωτάθλημα. Οι οπαδοί είναι πολύ περήφανοι και έχουν καρδιά. Εντός γηπέδου ο Τούντορ δεν θα έχει πρόβλημα γιατί είναι προπονητής που θέλει από τις ομάδες του να παίζουν με καρδιά. Οι οπαδοί θα το εκτιμήσουν αυτό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: