Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ισοπαλία η Σουόνσι, χαλαρή τεσσάρα η Γουότφορντ!!

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η Σουόνσι στο φιλικό με τη Γκλάντμπαχ, ενώ η Γουότφορντ δεν είχε κανέναν πρόβλημα να πάρει τη νίκη (4-1) κόντρα στην ερασιτεχνική, Βερλ.
Με ισοπαλία ξεκίνησε η Σουόνσι τα ματς προετοιμασίας της γι’ αυτό το καλοκαίρι.
Στο υψηλού βαθμού δυσκολίας τεστ με την Γκλάντμπαχ, η ομάδα του Γκάρι Μονκ έμεινε πίσω στο σκορ στο 14’ με το γκολ του Τραορέ Ιμπραχίμα, όμως κατάφερε να βρει την απάντηση στο δεύτερο μέρος.
Συγκεκριμένα στο 68ο λεπτό ο Ματ Γκριμς έκανε το 1-1 για τους «κύκνους», οι οποίοι το ερχόμενο Σάββατο (18/7) αντιμετωπίζουν την Μόναχο 1860 στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό τους παιχνίδι.
Ομάδα από τη Γερμανία, άλλα όχι από τη Μπουντεσλίγκα, αντιμετώπισε απόψε και η Γουότφορντ.
Οι νεοφώτιστοι του Κίκε Φλόρες δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Βερλ, η οποία αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.
Δύο γκολ του Ιγκαλό (16’, 40) και ένα του Ικέτσι (41’) είχαν δώσει αέρα τριών τερμάτων από το πρώτο μέρος στη Γουότφορντ, η οποία είδε την εστία της να παραβιάζεται από το σημείο του πέναλτι στο 67’, με θύτη τον Χαμάντι. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 73ο λεπτό ο Λόοιντ.
Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στα τρία έως τώρα φιλικά που έχει δώσει η αγγλική ομάδα (νίκη με Σεντ Άλμπανς και ισοπαλία με Γουίμπλετον), η οποία παίζει την Παρασκευή (17/7) με την Μπράουνσβαϊγκ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: