Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

«Τελειώνει» τον Βαλντές ο Φαν Χάαλ!!

«Καταπέλτης» ήταν ο Λουίς Φαν Χάαλ για τον Βίκτορ Βαλντές. «Αφού δεν ακολουθεί την φιλοσοφία μας, ένας είναι ο δρόμος. Η έξοδος», τα λόγια του Ολλανδού!

«Τελειώνει» τον Βαλντές ο Φαν Χάαλ!
Παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποτελέσει σύντομα ο Βίκτορ Βαλντές!

Ο Ισπανός άσος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας και ο Λουίς Φαν Χάαλ φρόντισε με δηλώσεις του να τονίσει πως η αποχώρηση του Ισπανού είναι η μοναδική διέξοδος, μιας και δεν ακολούθησε ποτέ την φιλοσοφία της ομάδας!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φαν Χάαλ για τον Βαλντές:

«Δεν επιλέχθηκε επειδή δεν ακολουθεί τη φιλοσοφία μας και δεν υπάρχει χώρος για έναν τέτοιο παίκτη. Η φιλοσοφία είναι το πως παίζεις ποδόσφαιρο και πως κρατάς τον ρυθμό σου. Για παράδειγμα, τη φετινή σεζόν αρνήθηκε να παίξει στη δεύτερη ομάδα».

«Αυτός ήταν ένας λόγος της φιλοσοφίας μας, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι της φιλοσοφίας, σχετικά με το πως θα πρέπει να παίζεις όταν είσαι τερματοφύλακας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όταν δεν προτίθεται να ακολουθήσεις τους κανόνες της φιλοσοφίας μας, τότε υπάρχει μόνο ένας δρόμος και αυτός είναι η έξοδος».

«Είναι μία μεγάλη απογοήτευση. Σκεφτήκαμε ότι θα ακολουθούσε τη φιλοσοφία μας. Είναι κρίμα επειδή του δώσαμε την ευκαιρία να αναρρώσει, το δώσαμε συμβόλαιο και μετά ήταν έτοιμος να παίξει. Εάν δεν παίζεις στην πρώτη ομάδα, η φιλοσοφία μας λέει να παίξεις με τη δεύτερη ομάδα και δεν το έκανε».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: