Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Παίρνει μπρος!!

Η απόκτηση του Καπίνο είναι μόνο η αρχή μετά από μια μεταγραφικά «ήσυχη» περίοδο για τον Ολυμπιακό. Κινήσεις για Μουνιέ-Νέτο,εξετάζεται και ο Ιλόρι. Στην έξοδο ο Λόρια, έρχονται προτάσεις για τα μπακ.

Παίρνει μπρος
Ο Στέφανος Καπίνο έβαλε με εμφατικό τρόπο τέλος σε μια περίοδο μεταγραφικής ανομβρίας για τον Ολυμπιακό και θα αποτελέσει την αρχή του «ντεμαράζ» των Πειραιωτών για την ολοκλήρωση του ρόστερ τους. Ο Μάρκο Σίλβα δεν βιάζεται και θέλει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές παικτών, αλλά έχοντας περάσει πλέον στο δεύτερο μισό του Ιουλίου, είναι δεδομένο πως επίκεινται αρκετές προσθήκες το προσεχές διάστημα.

Θεωρητικά ο Ολυμπιακός κινείται για στόπερ, εξτρέμ και σέντερ φορ, αλλά ίσως οι μεταγραφές που θα ακολουθήσουν να είναι περισσότερες εφόσον προκύψουν ανάγκες που κρίνει ο προπονητής ή αποχωρήσεις παικτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει εδώ και καιρό με τη Μονπελιέ και περιμένουν την απάντηση του Αντονί Μουνιέ για να κλείσουν τον 27χρονο εξτρέμ, ο οποίος φαίνεται να καλύπτει και τον Μάρκο Σίλβα. Παράλληλα εξετάζονται κι άλλοι παίκτες για τη θέση.

Σε ό,τι αφορά στο κέντρο άμυνας, ο Λουίς Νέτο παραμένει ο μεγάλος στόχος και ο περιορισμός στον αριθμό ξένων που αποφασίστηκε στη Ρωσία εξυπηρετεί την προσπάθεια του Ολυμπιακού. Πάντως ο Πορτογάλος στόπερ δεν είναι εύκολη περίπτωση λόγω της στάσης της Ζενίτ και γι’ αυτό εξετάζονται και άλλοι, όπως ο επίσης Πορτογάλος Τιάγκο Ιλόρι, που ανήκει στη Λίβερπουλ και είχε δοθεί δανεικός σε Γρανάδα και Μπορντό.

Για την περίπτωση του σέντερ φορ δεν υπάρχει ακόμη κάτι συγκεκριμένο, αλλά είναι εμφανές πως αποτελεί προτεραιότητα για τους νταμπλούχους.

Την ίδια ώρα, ο Γκιόργκι Λόρια βρίσκεται στην έξοδο, αφού μετά την απόκτηση του Καπίνο (που αναμένεται την Παρασκευή στο Ζέεφελντ) δεν χωρά στην ομάδα. Ο Γεωργιανός γκολκίπερ οδεύει προς την Τραμπζονσπόρ.

Στο μεταξύ, η Μπενφίκα φαίνεται να επιμένει για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί και να ετοιμάζει νέα πρόταση μετά από εκείνη των 5,5 εκατ. ευρώ που απορρίφθηκε, ενώ και η Ίντερ λέγεται πως ίσως κάνει πρόταση για τον Αρτούρ Μαζουάκου και η Φενέρμπαχτσε δεν κάνει πίσω για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: