Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Επέστρεψε και επίσημα ο Πάγκαλος!!

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντίνο Πάγκαλο -ο οποίος προπονείται τις τελευταίες μέρες υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου- ανακοίνωσε για την επόμενη σεζόν ο Πλατανιάς.

Επέστρεψε και επίσημα ο Πάγκαλος
Την συνεργασία του με τον Ντίνο Πάγκαλο επιβεβαίωσε με ανακοίνωση ο Πλατανιάς.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός προπονείται τις τελευταίες μέρες με τους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους τελικά συμφώνησε σε όλα για την έναρξη της συνεργασίας τους, στην δεύτερη θητεία του ποδοσφαιριστή στον χανιώτικο σύλλογο.

Η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τονΝτίνο Πάγκαλο. Ο Πάγκαλος, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, γεννήθηκε στις 3/7/1985, έχει ύψος 1,80 και είναι 77 κιλά. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 26».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ντίνος Πάγκαλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, επεσήμανε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που επιστρέφω στον Πλατανιά. Θα δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: