Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Έρχεται ο Στρόμπερι!!

Στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά τεστ και να γνωριστεί με τους νέους του συνεργάτες στον Ολυμπιακό έρχεται αύριο στις 20:45 ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ, Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Έρχεται ο Στρόμπερι!
Πλησιάζει η ώρα για την πρώτη άφιξη παίκτη για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», θα υποδεχθούν αύριο στις 20:45 τον Ντι Τζέι Στρόμπερι, που έχει ανακοινωθεί και θα έρθει αύριο με πτήση από την Κωνσταντινούπολη για να περάσει από ιατρικά τεστ, να επισκεφτεί το ΣΕΦ και να γνωρίσει τους νέους του συνεργάτες και να προετοιμάσει την μόνιμη εγκατάστασή του στην Αθήνα. Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Πρωτάθλημα στη Τουρκία με την Καρσίγιακα, έχει υπογράψει διετές (1+1) συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τέσσερις παίκτες. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Δημήτρη Αγραβάνη, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Βασίλη Καββαδά. Αμφότεροι κάνουν ατομικές προπονήσεις και ενδυνάμωση, ενώ από Δευτέρα (20/07) θα τους κάνουν… παρέα και οι Βασίλης Σπανούλης, Ματ Λοτζέσκι και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των ερυθρολεύκων, οι Γιάννης Αθηναίου και Βασίλης Τολιόπουλος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: