Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Και στο βάθος… προκριματικά!

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε σήμερα ο Σέρχιο Σάντσεθ και βάζει πλώρη για συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Απών ο Τελάντερ.

Και στο βάθος… προκριματικά
Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού (μετά το χθεσινό ρεπό) με ένα πολύ καλό νέο. Ο Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος είναι ο τελευταίος χρονικά παίκτης που ενσωματώθηκε στους «πράσινους» ακολούθησε για πρώτη φορά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Με αυτόν τον τρόπο βάζει από τώρα σοβαρή υποψηφιότητα για να παίξει βασικός (δίπλα στον Ταυλαρίδη) στο κέντρο της άμυνας στο πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί 28 ή 29 Ιουλίου. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (17/07).

Ο Γιάννης Αναστασίου σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Ισπανό στόπερ στο προσεχές παιχνίδι και βλέποντας τον σήμερα να παίρνει μέρος στο πρόγραμμα… τρίβει τα χέρια του. Αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Σαββάτου (18/07, 19:30) με τον Λεβαδειακό και να παίξει αρκετά κόντρα στην Ουντινέζε. Κανονικά και ο Στιλ.

Αντιθέτως, δεν πήγε στο Κορωπί ο Ράσμους Τελάντερ, αλλά είχε πάρει τη σχετική άδεια. Ατομικό για Εσιέν, Κλωναρίδη και Νάνο.

Μετά το αρχικό ζέσταμα οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ασκήσεις με πάσες και στο τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ έδωσαν ραντεβού για τις 19:00. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: