Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Αισιόδοξος για deal ο ατζέντης του Μήτρογλου!!

Θετικά μηνύματα από τις διαπραγματεύσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου, έστειλε ο εκπρόσωπος του παίκτη. «Είστε σε σωστό δρόμο», είπε για τους Πορτογάλους.

Αισιόδοξος για deal ο ατζέντης του Μήτρογλου
Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο ατζέντης του Κώστα Μήτρογλου σχετικά με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη Φούλαμ.

Ο Πάνος Γαλαριώτης τόνισε πως προέχει να επέλθει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες κι εν συνεχεία θα προχωρήσουν οι επαφές των Πορτογάλων με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό. Τέλος, όταν του ζητήθηκε από τον Πορτογάλο δημοσιογράφο ένα γενικό σχόλιο για την υπόθεση είπε με νόημα «είστε σε σωστό δρόμο».

«Πρέπει πρώτα να περιμένουμε για τη συμφωνία μεταξύ των συλλόγων. Όταν η Φούλαμ με ενημερώσει, τότε θα ξεκινήσουμε επαφές με την Σπόρτινγκ, γιατί είναι παράνομο να συμβεί κάτι τέτοιο νωρίτερα και χωρίς άδεια από τον σύλλογο. Θα υπάρξει συμφωνία, είστε στον σωστό δρόμο», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Γαλαριώτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Renascenca» *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: