Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Μπουφόν: «Ζήτω ο Κασίγιας»!!

Υποκλίθηκε στον Ίκερ Κασίγιας και ο Τζίτζι Μπουφόν! Ο εξίσου σπουδαίος Ιταλός, αποθέωσε τον συνάδελφό του για την πορεία του, αν και τόνισε πως θα του ‘ναι… περίεργο να τον βλέπει μακριά από τη Ρεάλ.

Μπουφόν: «Ζήτω ο Κασίγιας»!
Πάρα πολλοί έχουν αποθεώσει τον Ίκερ Κασίγιας τις τελευταίες μέρες, μετά την αποχώρησή του απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης, ύστερα από 25 χρόνια. Και πολύ καλά έκαναν. Διότι ο μύθος του 34χρονου τερματοφύλακα είναι τόσο μεγάλος...

Συμπαίκτες, απλός κόσμος (όχι αυτοί που είχαν... τολμήσει να τον βρίσουν), αντίπαλοι, προπονητές έχουν πει ένα «αντίο» κι ένα «ευχαριστώ» στον «Άγιο Ίκερ» για όσα προσέφερε με την φανέλα της βασίλισσας.

Τα λόγια, όμως, ορισμένων αποκτούν κάποιες φορές μεγαλύτερη αξία. Όπως αυτά του Τζίτζι Μπουφόν. Του θρύλου της Γιουβέντους. Δύο γκολκίπερ που έμειναν αφοσιωμένοι και πιστοί σε μια ομάδα, που έγραψαν με παρόμοιο τρόπο την ιστορία τους. Δύο τερματοφύλακες-τέρατα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Δύο τερματοφύλακες που μόνο τον σεβασμό και την βαθιά υπόκλιση όλων προκαλούν.

«Ήσουν πάντα ένα είδωλο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ακόμα περισσότερο ήσουν ένας απ’ τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της θέσης μας τα τελευταία χρόνια. Καλή τύχη Ίκερ στη νέα σου περιπέτεια. Θα ‘ναι παράξενο να σε βλέπω με νέα φανέλα από ‘δω και στο εξής. Ζήτω ο Ίκερ», έγραψε χαρακτηριστικά ο εξίσου σπουδαίος Τζίτζι και κάπου εδώ... φτάνουν οι αναλύσεις.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: