Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Φορτούνης: «Σύμμαχός μας ο χρόνος»


Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στους απεσταλμένους στο Ζέεφελντ για την πρώτη του εικόνα από την προετοιμασία με τον Σίλβα. «Σύμμαχός μας ο χρόνος», είπε ο 22χρονος χαφ.

Φορτούνης: «Σύμμαχός μας ο χρόνος»
Πέρσι είχε χάσει το Ζέεφελντ και είχε πάει κατευθείαν στην Αμερική για τα φιλικά.

Ωστόσο, επειδή ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση, δεν έπαιξε καθόλου. Φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά για τον Κώστα Φορτούνη, καθώς μπήκε από την αρχή στην προετοιμασία.

Σήμερα έδωσε συνέντευξη στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στο Ζέεφελντ και αναφέρθηκε στα όσα ζει στο πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Διαβάστε το πρώτο απόσπασμα απ' όσα είπε ο 22χρονος χαφ:

Φέτος είσαι από την αρχή της προετοιμασίας με την ομάδα. Θα παίξει ρόλο αυτό στο να δούμε έναν καλύτερο Φορτούνη;

«Είναι πάρα πολύ καλό να βρίσκεται από το ξεκίνημα με την ομάδα. Εχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τους συμπαίκτες του, προετοιμάζεσαι μαζί τους, ξέρεις τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είσαι πιο έτοιμος».

Εχετε συμπληρώσει πλέον τέσσερις ημέρες προπονήσεων στο Ζέεφελντ. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από τον Μάρκο Σίλβα;

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλες τις μέρες. Ο προπονητής είναι καινούργιος και είναι να λογικό να προσπαθεί να περάσει τα δικά του πράγματα. Ο χρόνος στην προκειμένη περίπτωση είναι σύμμαχός μας. Οσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε πολλά και θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Αύριο έχετε το πρώτο φιλικό απέναντι στην Ντούκλα Πράγας. Τι να περιμένουμε;

«Εντάξει είναι το πρώτα φιλικό της σεζόν, μέσα στην προετοιμασία. Συνεπώς δεν μπορούν να βγουν ιδιαίτερα συμπεράσματα, διότι είμαστε όλοι αρκετά κουρασμένοι. Θα τα δώσουμε όλα όμως, διότι είμαστε Ολυμπιακός και μπαίνουμε για να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να κερδίζουμε, όπως και να χει, σε κάθε ματς, είτε είναι φιλικό, είτε είναι επίσημο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: