Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

«Ελευθερώνουν» τον Τζιοβάνι για ΑΕΚ!!

Καθησυχαστικοί για τη μεταγραφή του Τζιοβάνι παραμένουν οι εκπρόσωποί του. Σε νέα επαφή με την ΑΕΚ, την ενημέρωσαν ότι κατατέθηκαν τα έγγραφα για να μείνει ελεύθερος ο Βραζιλιάνος από τη Φλουμινένσε.

«Ελευθερώνουν» τον Τζιοβάνι για ΑΕΚ
Διαβεβαιώσεις για τη μεταγραφή του Τζιοβάνι στην ΑΕΚ -παρά το όργιο φημών που έχει δημιουργηθεί στη Βραζιλία- συνεχίζει να παρέχει η πλευρά του παίκτη.

Τα δημοσιεύματα επιμένουν ότι η Φλουμινένσε κατέθεσε πρόταση τριετούς συμβολαίου στον 26χρονο αμυντικό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν επιστρατευτεί μέχρι και οι Ροναλντίνιο και Φρεντ ώστε να τον πείσουν να παραμείνει.

Παρόλα αυτά, σε επικοινωνία που είχε τα ξημερώματα ο πατέρας του παίκτη με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, τον διαβεβαίωσε ότι παρά τις πιέσεις που ασκούνται, θα τηρηθεί κανονικά η συμφωνία που έχει γίνει με την ΑΕΚ.

Το ίδιο, δε, συνεχίζουν να διαβεβαιώνουν και οι εκπρόσωποί του. Διότι σε νέα επαφή που είχαν οι άνθρωποι της «Elenko Sports» με την «Ένωση» σημείωσαν ότι κατατέθηκαν ήδη όλα τα απαραίτητα έγγραφα (από την Πεναπολένσε όπου ανήκει τυπικά) για να ενεργοποιηθεί η ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τη Φλουμινένσε.

Εφόσον λοιπόν αποδειχθεί ότι όντως είναι έτσι, ο Τζιοβάνι θα μείνει ελεύθερος εντός 48 ωρών και θα μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στην ΑΕΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: