Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Φορτσάρει για τα… αστέρια!!

Ανεβάζει ρυθμούς από σήμερα ο Σέρχιο Σάντσεθ ώστε να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Champions League, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου τον προορίζει για βασικό.

Στηρίζουν πολλά πάνω του και το δείχνουν. Ο Σέρχιο Σάντσεθ αποκτήθηκε για να αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας του Παναθηναϊκού και αυτές τις ημέρες αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Γιάννης Αναστασίου σχεδιάζει να τον ρίξει κατευθείαν στα βαθιά (δεδομένου ότι βρίσκεται ακόμη πίσω, καθώς ξεκίνησε προπονήσεις αργότερα από τους συμπαίκτες του).

Από σήμερα ο Ισπανός στόπερ αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμό, ακολουθώντας το κανονικό πρόγραμμα, ώστε να βρεθεί στα τέλη Ιουλίου (28 ή 29) στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Ως γνωστόν το «τριφύλλι» θα μάθει την προσεχή Παρασκευή (17/07) ποια εκ των Μονακό, Σαχτάρ, Άγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Κλαμπ Μπριζ θα αντιμετωπίσουν.

Ο πρώην σέντερ μπακ της Μάλαγα δείχνει να έχει προσαρμοστεί γρήγορα και να έχει καταλάβει ακριβώς τον ρόλο του, ενώ βοηθάει αρκετά και το γεγονός ότι μπορεί να συνεννοηθεί καλά με τον Λουκ Στιλ, καθώς μιλάει πολύ καλά τα αγγλικά, πράγμα όχι και τόσο σύνηθες για τους Καταλανούς. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει μιλήσει μαζί του αρκετά και ο Σάντσεθ έχει αντιληφθεί το πόσο… ποντάρει πάνω του ο 42χρονος τεχνικός ενόψει των καθοριστικών αναμετρήσεων που ακολουθούν. Αν τελικά καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος τότε αναμένεται να έχει δίπλα του στο κέντρο της άμυνας τον Στάθη Ταυλαρίδη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: