Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Φεύγει από τη Σουόνσι ο Μίτσου!

Το 2012, προκάλεσε τρομερό αντίκτυπο με τις εμφανίσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Σουόνσι. Τρία χρόνια μετά, ο Μίτσου αναμένεται ν' αποτελέσει παρελθόν, με τον Γκάρι Μονκ να γνωστοποιεί ότι πλέον ο παίκτης δεν υπολογίζεται...  
Ο Ισπανός επιθετικός που πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στη Νάπολι αλλά έπαιξε μόλις σε πέντε ματς με τους «παρτενοπέι» και αποδείχθηκε αποτυχημένη επιλογή για τον Ράφα Μπενίτεθ που καθόταν μέχρι και φέτος στον πάγκο των Ιταλών, δεν έχει μέλλον στους «κύκνους».
Από τα 22 γκολ της πρώτης του σεζόν στην Ουαλία, ο Μίτσου έχει ακολουθήσει μεγάλη... κατηφόρα και όπως ανέφερε ο Γκάρι Μονκ, δεν έχει πλέον θέση στα πλάνα του.
«Πέρυσι είχα μιλήσει μαζί του και τον στήριξα όταν μου είπε ότι αισθανόταν κι εκείνος πως θα ήταν καλή επιλογή να φύγει δανεικός. Πλέον έχουμε προχωρήσει, η ομάδα έχει αλλάξει και δεν υπολογίζεται. Δεν θα είναι μαζί μας τη νέα σεζόν» ήταν τα λόγια του προπονητή της Σουόνσι και πλέον, αναζητείται ομάδα για τον Μίτσου, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: