Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Εύκολο το πρώτο τεστ για την Λίβερπουλ!! (video)

Η Λίβερπουλ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην μεικτή ομάδα της Μαλαισίας που αντιμετώπισε στην Μπανγκόκ, επικρατώντας με σκορ 4-0. Ασίστ με ραμπόνα από τον Τζόρνταν Χέντερσον, άκρως θετικός ο Ζοάο Τεϊσέιρα.
Υπό βροχή, αφόρητη ζέστη, υγρασία και με λίγο κόσμο στην εξέδρα, οι «κόκκινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, που μετέτρεψε σε γκολ την ασίστ του Τεϊσέιρα στο ανοιχτό γήπεδο (3'). Είκοσι λεπτά αργότερα ο Ντάνι Ινγκς σκόραρε το πρώτο τέρμα του με τη νέα του ομάδα, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε για φάουλ του Σακό δευτερόλεπτα νωρίτερα.
Λίγο πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 41' ο Τεϊσέιρα σέντραρε στην περιοχή από κόρνερ και ο Σακό έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.
Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τζόρνταν Χέντερσον είδε την κίνηση του Άνταμ Λαλάνα στην αριστερή πτέρυγα και τροφοδοτώντας τον με ραμπόνα τον έβγαλε σε πλεονεκτική θέση για το 3-0.
Στην μία φορά που χρειάστηκε να επέμβει (μετά από λάθος του Οριζί), ο Σιμόν Μινιολέ κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Βέλγος ρέφαρε το λάθος του με το πρώτο του γκολ στην Λίβερπουλ (88') έπειτα από κόρνερ του Χέντερσον.



Η σύνθεση της Λίβερπουλ:
Στο πρώτο ημίχρονο: Μπογκντάν, Γκόμες, Τουρέ, Σακό, Γουίζντομ, Λούκας, Ρόσιτερ, Τεϊσέιρα, Μάρκοβιτς, Ινγκς, Λάμπερτ
Στο δεύτερο ημίχρονο: Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτελ, Λόβρεν, Μαγκουάιρ, Άλεν, Χέντερσον, Μίλνερ, Άιμπ, Λαλάνα, Οριζί
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: