Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Μπλόκο στους ξένους και γκρίνια των μεγάλων!!

Ριζικές αλλαγές προωθεί η ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με τελευταία την χρησιμοποίηση μέχρι έξι ξένων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα. Γκρίνια από Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ, Λοκομοτίβ. Τα… πήρε ο Βίλας Μπόας.

Μπλόκο στους ξένους και γκρίνια των μεγάλων!
Νέοι κανονισμοί στο ρωσικό ποδόσφαιρο και μεγάλες αντιδράσεις των «μεγάλων» με την Ομοσπονδία. Η «RFU» ανακοίνωσε πως από τη νέα σεζόν θα επιτρέπεται σε κάθε ομάδα η χρησιμοποίηση μέχρι έξι ξένων παικτών ταυτόχρονα στην ενδεκάδα.

Το σκεπτικό της Ομοσπονδίας ανέφερε πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν όλες οι ομάδες να αναδείξουν Ρώσους ποδοσφαιριστές και να βοηθήσουν σημαντικά το ποδόσφαιρο της χώρας.

Εντελώς αντίθετη, βέβαια,ήταν η στάση των μεγάλων ομάδων όπως η Ζενίτ, η Λοκομοτίβ Μόσχας και η ΤΣΣΚΑ. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού του συλλόγου της Αγίας Πετρούπολης, Αντρέ Βίλας Μπόας: «H νέα δομή θα σημάνει το τέλος της ανάπτυξης του ρωσικού ποδοσφαίρου. Αν βγάλεις τον Χούλκ, τον Χάβι Γκαρθία ή τον Βίτσελ τι θα μείνει στο πρωτάθλημα; Αν κάποιος από τους βασικούς σου παίκτες δεν μπορεί να παίξει λόγω του περιορισμού, ενδέχεται να γίνει αδιάφορος και να μην παλεύει για την θέση του».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: