Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ο Ντιρκ Κάουτ στο gazzetta.gr!!

Ο Ολλανδός εξτρέμ μίλησε για τους «ερυθρόλευκους», την Λίβερπουλ αλλά και το φιλικό των δύο ομάδων που θα γίνει την 1η Αυγούστου. «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»...
Οπως σας είχαμε γράψει τις προηγούμενες στο Ζέεφελντ δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Βρίσκεται και η Ρίζεσπορ (με την οποία θα δώσει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο) αλλά και η Φέγενορντ. Και το απόγευμα της Κυριακής ο Ζιοβάνι Βαν Μπρόνχορστ άφησε ελεύθερους τους παίκτες του να κάνουν την βόλτα τους στην πόλη. Κι έτσι πέσαμε στον απόλυτο σταρ της ομάδας. Τον Ντιρκ Κάουτ.
ADVERTISEMENT
Ο 34χρονος επιθετικός αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του Φέγενορντ αφού έμεινε ελεύθερος από την Φενέρ. Και όταν τον πλησιάσαμε ήταν τρομερά ευγενικός για να μας πει δυο λόγια αφού πρώτα μας εξήγησε ότι για να μας δώσει συνέντευξη θα έπρεπε να πάρουμε άδεια από την ομάδα. Ομως παρόλα αυτά στάθηκε για μερικά λεπτά και μας είπε δύο κουβέντες.
«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ολλανδία και παίζω για την Φέγενορντ. Ξέρω πως θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό σύντομα φιλικό στην έδρα μας. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και θα είναι για μας ένα πολύ δυνατό τεστ. Τέτοια φιλικά σίγουρα θα μας βοηθήσουν για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία μας», είπε αρχικά στο gazzetta.gr ο Ολλανδός και συνέχισε.
«Θέλουμε να δοκιμαστούμε σε υψηλό επίπεδο και ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που συμμετέχει σε τέτοιο επίπεδο στο Τσάμπιονς Λιγκ», πρόσθεσε ο Κάουτ τον οποίο τον ρωτήσαμε και για τα χρόνια του στην Λίβερπουλ. «Ότι και να πω για την Λίβερπουλ είναι λίγο. Απίθανα χρόνια, θα είναι πάντα στην καρδιά μου», κατέληξε ο Κάουτ.
Λίγο πριν μας αφήσει μας έπιασε από μόνος του. Κι εκεί ήταν η απόλυτη έκπληξη. «Εάν έρθετε στην Ολλανδία για το φιλικό με τον Ολυμπιακό ελάτε να με πιάσετε μετά το ματς για να τα ξαναπούμε». Τυπάρα...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: