Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Εικόνες ντροπής στο Βαρδινογιάννειο!! (pics)

Σκηνές πλήρους εγκατάλειψης αντίκρισαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Τρέχουν και… δεν φτάνουν, προκειμένου να αποκατασταθούν οι φθορές και να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Εικόνες ντροπής στο Βαρδινογιάννειο (pics)
Η φθορά που έχει υποστεί το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο είναι μεγάλη, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η ομάδα την προετοιμασία της.

Την εποπτεία των εργασιών έχει αναλάβει το μέλος του Δ.Σ, Γιάννης Βάβουλας, ο οποίος… τρέχει και δεν φτάνει, αφού αντίκρισε εικόνα πλήρους εγκατάλειψης σε έναν χώρο που θα μπορούσε να αποτελεί «στολίδι» για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Τα συνεργία έχουν πιάσει δουλειά, προκειμένου να καθαριστεί γρήγορα ο χώρος και κυρίως να περιποιηθούν το γρασίδι, που ήδη έχει υποστεί ζημιά, προκειμένου να μην επεκταθεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, άλλωστε, είναι η χαλασμένη κεντρική γεώτρηση, η οποία θα πρέπει να επισκευαστεί άμεσα.

Πέρα απ’ αυτό, γίνονται υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, επισκευάζονται το γυμναστήριο και το ιατρείο, αλλά και τα μηχανήματα που υπάρχουν στο χώρο, τα οποία είχαν εγκαταλειφθεί.

Στην προσπάθεια συμμετέχουν εθελοντικά και φίλοι της ομάδας, που βοηθούν προκειμένου να επισπευστεί η επισκευή των εγκαταστάσεων.

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: