Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Τα είπαν και θα τα ξαναπούν!

Διακαή πόθο των ανθρώπων της ΑΕΚ για τον «άσο» αποτελεί ο Τζιανλούκα Κούρτσι, αλλά από την πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών προέκυψε σημαντικά διαφορά στο οικονομικό. Κινητοποίηση για Τζιοβάνι.

Τα είπαν και θα τα ξαναπούν
Focus στον Κούρτσι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει περάσει πρώτος στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, την ώρα που ο Μπαρόχα είναι πάντα στα υπόψιν, ενώ ο Βάρας οδεύει προς Λας Πάλμας.

Ωστόσο, στην πρώτη επίσημη «κρούση» που έκανε η Ένωση στον 30χρονο ποδοσφαιριστή παρατηρήθηκε σημαντική απόσταση στο οικονομικό κομμάτι, όπως αναφέρεται στην «Live Sport». Πάντως, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» δεν το βάζουν κάτω και ο πρώην παίκτης της Ρόμα δεν τους κλείνει την πόρτα. Εάν υπάρξει θετικό φινάλε σε αυτό το «φλερτ» αναμένεται να συμβεί με περίπου 350.000 ευρώ ετησίως, συν κάποια μπόνους. Ο Κούρτσι έχει στα χέρια του πρόταση και από ομάδα της Ρωσίας, αλλά στην παρούσα φάση δεν «ψήνεται» να ξενιτευτεί ώστε να πάει στα… κρύα. Αναμένεται νέα επαφή προσεχώς.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ υπάρχει κινητοποίηση ώστε να τελειώσουν το συντομότερο δυνατόν το θέμα που έχει προκύψει με τον Τζιοβάνι, ο οποίος φαινόταν «κλεισμένος». Γίνονται προσπάθειες ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα έως την Παρασκευή, την ώρα που στη Βραζιλία επιμένουν ότι η Φλουμινένσε βρίσκεται σε επαφή με την «Elenko Sports» ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία του 26χρονου αριστερού μπακ με την ομάδα του.

Εστάλησαν τα έγγραφα από το ΥΠΑΠΕΝ

Τα νέα είναι ευχάριστα για το γήπεδο, καθώς οι φάκελοι έφυγαν από το ΥΠΑΠΕΝ με προορισμό όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες. Όταν… φθάσουν στο Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής, τότε θα δημοσιευθεί και στο site της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η διεύθυνση περιβαλλοντικής αδειοδότησης του υπουργείου έχει ξεκινήσει την σύνταξη των σχετικών εγγράφων! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: